zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Opticien >> Bussum >> Medi Optiek

MEDI OPTIEK

Bedrijfsnaam

MEDI OPTIEK

Adres

Vlietlaan 12/14
1404CA BUSSUM

Telefoon

035-6930866

Email

info@medioptiek.nl

Website

Medi Optiek staat voor een vakkundige, servicegerichte benadering door een enthousiast team. U treft bij ons een mooie collectie correctiemonturen en zonnebrillen in een stijlvolle eigentijdse omgeving. Door de persoonlijke en deskundige dienstverlening willen we bereiken dat u de oogmeting en de aanschaf van bril of contactlenzen positief ervaart. Ook voor hoorapparaten bent u bij ons aan het goede adres. We beschikken over vele moderne digitale hoortoestellen die in een prettige ontspannen omgeving worden aangepast. Ook op zaterdag kunt u bij een afspraak maken voor een gratis hoormeting.

De oogmetingen worden gedaan door gediplomeerde opticiens en contactlensspecialisten. Voor eventueel verder onderzoek wordt een afspraak aangeboden met een optometrist. Hoortesten worden door gediplomeerde Audiospecialisten verzorgd.

Terwijl u in onze winkel het enorme aanbod aan kwaliteitsmonturen en zonnebrillen bekijkt maken wij het u zo comfortabel mogelijk met naar wens een uitstekende koffie of een speciale thee. Medi Optiek staat voor een vakkundige, servicegerichte benadering door een enthousiast team. U treft bij ons een mooie collectie correctiemonturen en zonnebrillen in een stijlvolle eigentijdse omgeving. Door de persoonlijke en deskundige dienstverlening willen we bereiken dat u de oogmeting en de aanschaf van bril of contactlenzen positief ervaart. Ook voor hoorapparaten bent u bij ons aan het goede adres. We beschikken over vele moderne digitale hoortoestellen die in een prettige ontspannen omgeving worden aangepast. Ook op zaterdag kunt u bij een afspraak maken voor een gratis hoormeting.

Kaart