Leeuwenburg en Verboom Cesar Oefentherapie in Alphen aan den rijn

Leeuwenburg en Verboom Cesar Oefentherapie is gevestigd in Alphen aan den rijn en is actief in de sector Oefentherapeuten. Op deze pagina vindt u meer informatie over Leeuwenburg en Verboom Cesar Oefentherapie en de actuele contactgegevens.

Leeuwenburg en Verboom Cesar Oefentherapie

Europalaan 61

Alphen aan den rijn

Over Leeuwenburg en Verboom Cesar Oefentherapie

Specialiteiten

Ademhalingstherapie RSI/ KANS Orthopedie Reumatologie Klachten Nek/Schouder en Arm Bekkentherapie Neurologie Cesar Oefentherapie Groepslessen Houding en Beweging

De Oefentherapie Cesar is een paramedische behandelmethode gericht op de behandeling van klachten en voorkoming van klachten die het gevolg zijn van een onjuist houding of bewegingspatroon en al dan niet veroorzaakt worden door een bepaalde afwijking of ziekte.

Mensen lopen, gaan zitten, staan op. Mensen bukken, tillen, springen. Iedereen doet dit op zijn eigen manier, maar niet iedereen gebruikt bij dezelfde beweging dezelfde spieren in dezelfde mate. Al dat bewegen gebeurt grotendeels onbewust en iedereen ontwikkeld zo zijn eigen houding en bewegingsgewoonten. Maar... niet al die gewoonten zijn goed voor het lichaam. De Oefentherapie Cesar is een paramedische behandelmethode gericht op de behandeling van klachten en voorkoming van klachten die het gevolg zijn van een onjuist houding of bewegingspatroon en al dan niet veroorzaakt worden door een bepaalde afwijking of ziekte.

Mensen lopen, gaan zitten, staan op. Mensen bukken, tillen, springen. Iedereen doet dit op zijn eigen manier, maar niet iedereen gebruikt bij dezelfde beweging dezelfde spieren in dezelfde mate. Al dat bewegen gebeurt grotendeels onbewust en iedereen ontwikkeld zo zijn eigen houding en bewegingsgewoonten. Maar... niet al die gewoonten

Locatie

Bekijk op Google Maps

Leeuwenburg en Verboom Cesar Oefentherapie

Europalaan 61,

Alphen aan den rijn

Zoek naar de beste cesartherapeuten in uw omgeving

Soortgelijke bedrijven