Bossen Huisartsenpraktijk P C in Amsterdam

Bossen Huisartsenpraktijk P C is gevestigd in Amsterdam en is actief in de sector Huisartsen. Op deze pagina vindt u meer informatie over Bossen Huisartsenpraktijk P C en de actuele contactgegevens.

Bossen Huisartsenpraktijk P C

Tweede Helmersstraat 82

1054CM Amsterdam

Over Bossen Huisartsenpraktijk P C

Specialiteiten

Plaatsen spiraaltje Bloedsuiker prikken Kleine verrichtingen Reisadvies Keuringen

Welkom bij huisartsenpraktijk P C Bossen in Amsterdam Dokter Bossen werkt full-time als huisarts in de praktijk. Alleen in vakanties wordt de praktijk waargenomen door een waarnemend huisarts. Dokter Bossen is als opleider verbonden aan de huisartsopleiding van de Universiteit van Amsterdam (UvA) en het Academisch Medisch Centrum (AMC). In verband hiermee is er gewoonlijk ook een huisarts in opleiding in de praktijk werkzaam.

Elke woensdag werkt mevr. T. Soeterik, huisarts, in de praktijk. Kirsten Belleman is de praktijkassistente. U kunt bij haar terecht voor het maken van afspraken, telefonisch advies (zonodig overlegt zij met dr. Bossen), herhaalrecepten en kleine verrichtingen. Welkom bij huisartsenpraktijk P C Bossen in Amsterdam Dokter Bossen werkt full-time als huisarts in de praktijk. Alleen in vakanties wordt de praktijk waargenomen door een waarnemend huisarts. Dokter Bossen is als opleider verbonden aan de huisartsopleiding van de Universiteit van Amsterdam (UvA) en het Academisch Medisch Centrum (AMC). In verband hiermee is er gewoonlijk ook een huisarts in opleiding in de praktijk werkzaam.

Elke woensdag werkt mevr. T. Soeterik, huisarts, in de praktijk. Kirsten Belleman is de praktijkassistente. U kunt bij haar terecht voor het maken van afspraken

Locatie

Bekijk op Google Maps

Bossen Huisartsenpraktijk P C

Tweede Helmersstraat 82,

1054CM Amsterdam

Zoek naar de beste artsen in uw omgeving

Soortgelijke bedrijven