zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Huisarts >> Nijmegen >> Huisartsenpost Nijmegen Boxmeer

HUISARTSENPOST NIJMEGEN BOXMEER

Bedrijfsnaam

HUISARTSENPOST NIJMEGEN BOXMEER

Adres

Weg door Jonkerbos 108
6532SZ NIJMEGEN

Telefoon

0900-8880

Website

Bellen ja, nee? JA, voor dringende medische vragen die niet kunnen wachten tot het eerstvolgende spreekuur van uw eigen huisarts. Bel dan de huisartsenpost: 0900 - 8880 (€ 0,10 per minuut). Alle telefoontjes naar de huisartsenpost worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Bij levensbedreigende situatie kunt u de 1 intoetsen, waarna u met voorrang wordt behandeld.

Als elke seconde telt, bel dan onmiddellijk 112. NEE, voor het aanvragen van herhalingsrecepten en een 'second opinion'. Alleen in urgente gevallen van medicijntekort wordt een uitzondering gemaakt. Het is dan mogelijk geneesmiddelen aan te vragen waarmee u voldoende heeft tot de eerstvolgende werkdag van de huisarts. Bellen ja, nee? JA, voor dringende medische vragen die niet kunnen wachten tot het eerstvolgende spreekuur van uw eigen huisarts. Bel dan de huisartsenpost: 0900 - 8880 (€ 0,10 per minuut). Alle telefoontjes naar de huisartsenpost worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Bij levensbedreigende situatie kunt u de 1 intoetsen, waarna u met voorrang wordt behandeld.

Als elke seconde telt, bel dan onmiddellijk 112. NEE, voor het aanvragen van herhalingsrecepten en een 'second opinion'. Alleen in urgente gevallen van medicijntekort wordt een uitzondering gemaakt. Het is dan mogelijk

Kaart