Huize Sonnevanck in Hengelo

Huize Sonnevanck is gevestigd in Hengelo en is actief in de sector . Op deze pagina vindt u meer informatie over Huize Sonnevanck en de actuele contactgegevens.

Huize Sonnevanck

Over Huize Sonnevanck

Onze zorgvilla is gelegen in Hengelo, in de gemeente Bronckhorst in de Achterhoek, dus niet te verwarren met het ‘grote Hengelo’ in Overijssel. We zijn goed te bereiken vanuit omringende plaatsen, zoals Vorden, Ruurlo, Zelhem, Toldijk, Steenderen of Wichmond. Vanuit Zutphen, Lochem of Borculo is het net 20 minuten rijden.

Ons particuliere zorghuis staat midden in het centrum van Hengelo, met direct ‘om de hoek’ een prachtig en groot park, met een hertenkamp, ganzen en eenden, die regelmatig door onze bewoners worden gevoerd.

Als kleinschalig wooninitiatief, met 10 wooneenheden, kunnen we onze bewoners alle persoonlijke aandacht en zorg geven, en hun een fijne en veilige leefomgeving bieden. Ook wordt elke dag een verse maaltijd bereid, te nuttigen in de gezamenlijke keuken of naar wens in de eigen woonruimte. Alle kamers in het huis zijn uniek en hebben een eigen indeling.

Voor iedere bewoner wordt een persoonlijk zorgplan gemaakt, in samenspraak met de bewoner en direct betrokkenen. We vertellen u hier graag meer over.

We blijven ons altijd verder professionaliseren. Ook onze betrokken cliëntenraad denkt mee en adviseert over het te voeren beleid.

Locatie

Bekijk op Google Maps

Huize Sonnevanck

Bleekstraat 5,

7255 XZ Hengelo