Stones2Be in Hoorn (nh)

Stones2Be is gevestigd in Hoorn (nh) en is actief in de sector Edelstenen En Mineralen. Op deze pagina vindt u meer informatie over Stones2Be en de actuele contactgegevens.

Stones2Be

Kleine Noord 41

Hoorn (nh)

Over Stones2Be

Specialiteiten

edelstenen mineralen bergkristal fossielen facet geslepen stenen edelsteen sieraden esoterie garantie op echtheid stenen workshop pendelen workshop edelstenen mineralen Gidsentekeningen woestijnroo

In de winkel van Stones2b, gevestigd op de Kleine Noord 41 te Hoorn, vindt U mineralen, edelstenen, bergkristal, fossielen, facet geslepen stenen, edelsteen sieraden en overige esoterie uit alle delen van de wereld. De collectie wordt regelmatig uitgebreid om U van zoveel mogelijk varieteit en keuze te voorzien. Stones2be verkoopt alleen echte stenen en garandeert de echtheid van alle in deze winkel opgenomen artikelen.

U kunt bij ons ook terecht voor verschillende workshops, zoals: - Pendelen - Edelstenen & Mineralen

Mocht U vragen hebben over onze stenen, onze service of welke steen bij U past, dan horen wij graag van U. In de winkel van Stones2b, gevestigd op de Kleine Noord 41 te Hoorn, vindt U mineralen, edelstenen, bergkristal, fossielen, facet geslepen stenen, edelsteen sieraden en overige esoterie uit alle delen van de wereld. De collectie wordt regelmatig uitgebreid om U van zoveel mogelijk varieteit en keuze te voorzien. Stones2be verkoopt alleen echte stenen en garandeert de echtheid van alle in deze winkel opgenomen artikelen.

U kunt bij ons ook terecht voor verschillende workshops, zoals: - Pendelen - Edelstenen & Mineralen

Mocht U vragen hebben over onze stenen, onze service of welke steen

Locatie

Bekijk op Google Maps

Stones2Be

Kleine Noord 41,

Hoorn (nh)

Zoek naar de beste mineraloogen in uw omgeving

Soortgelijke bedrijven