zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Dietist >> Horst >> Dietistenpraktijk Leef

DIETISTENPRAKTIJK LEEF

Bedrijfsnaam

DIETISTENPRAKTIJK LEEF

Adres

Willem-Alexanderstraat 39
5961XK HORST

Telefoon

06-50885897

Website

Dietistenpraktijk LEEF! De praktijk waar alles draait om voeding en leefstijl. Bij dietist Gabrielle Camps kunt u terecht voor uiteenlopende adviezen met betrekking tot voeding en leefstijl. Enkele voorbeelden zijn: Diabetes Mellitus, overgewicht, hartfalen, COPD, maag-, darm- en leverproblemen, etc. De dietist heeft als aandachtsgebied allergieen en voeding bij (jonge) kinderen.

Dietistenpraktijk LEEF! neemt de tijd voor elke client en de behoeften en wensen van de client staan op de eerste plaats. Nieuwsgierig geworden? Neem gerust een kijkje op de site of bel / mail vrijblijvend naar Gabrielle Camps. Dietistenpraktijk LEEF! De praktijk waar alles draait om voeding en leefstijl. Bij dietist Gabrielle Camps kunt u terecht voor uiteenlopende adviezen met betrekking tot voeding en leefstijl. Enkele voorbeelden zijn: Diabetes Mellitus, overgewicht, hartfalen, COPD, maag-, darm- en leverproblemen, etc. De dietist heeft als aandachtsgebied allergieen en voeding bij (jonge) kinderen.

Dietistenpraktijk LEEF! neemt de tijd voor elke client en de behoeften en wensen van de client staan op de eerste plaats. Nieuwsgierig geworden? Neem gerust een kijkje op de site of bel / mail vrijblijvend naar

Kaart