zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Dietist >> Almelo >> Almelo Dietistenpraktijk

ALMELO DIETISTENPRAKTIJK

Bedrijfsnaam

ALMELO DIETISTENPRAKTIJK

Adres

Beethovenlaan 1
7604GC ALMELO

Telefoon

0546-546870

Email

carla@dietist-almelo.nl

Website

Lekker en toch gezond eten en drinken kan !! Maar hoe pakt u dat aan? Het aanbod van voedingsmiddelen in de supermarkt is groot. Daarnaast worden via de krant, radio en televisie veel producten aangeprezen. Een goede keuze maken valt niet mee. Bewust eten is natuurlijk voor iedereen belangrijk en niet alleen wanneer u een dieet volgt. Laat u hierbij adviseren door een deskundige !

Als dietisten beschikken wij over de kennis en creativiteit om uw dieet of voeding aantrekkelijk en smakelijk te maken.

Waarvoor kunt u bij de zelfstandig gevestigde dietiste terecht ?

Om medische redenen, bijvoorbeeld bij: * Diabetes Mellitus * Te hoog Cholesterolgehalte * Eetstoornissen * Maag- en darmklachten * Overgewicht * Slechte stoelgang * Voedselovergevoeligheid * Slikklachten * COPD * Kanker

Voor vragen over voeding of een voedingsadvies, bijvoorbeeld bij: * Zwangerschap * Voeding voor ouderen * Sporten * Vegetarische voeding * IJzertekort * Kindervoeding Wat kunt u verwachten van de dietist ?

In het eerste consult vragen wij onder meer wat u dagelijks zoal eet en drinkt. Wij leggen u dan uit wat u per dag nodig heeft en stellen in overleg met u een dieet of voedingsadvies samen. Het advies is afgestemd op uw persoonlijke situatie. In de volgende consulten begeleiden wij u in het vertrouwd raken met het dieet of voedingsadvies. Lekker en toch gezond eten en drinken kan !! Maar hoe pakt u dat aan? Het aanbod van voedingsmiddelen in de supermarkt is groot. Daarnaast worden via de krant, radio en televisie veel producten aangeprezen. Een goede keuze maken valt niet mee. Bewust eten is natuurlijk voor iedereen belangrijk en niet alleen wanneer u een dieet volgt. Laat u hierbij adviseren door een deskundige !

Als dietisten beschikken wij over de kennis en creativiteit om uw dieet of voeding aantrekkelijk en smakelijk te maken.

Waarvoor kunt u bij de zelfstandig gevestigde dietiste terecht ?

Om medische

Kaart