zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Podotherapie >> Amersfoort >> Eiken Podotherapie De

EIKEN PODOTHERAPIE DE

Bedrijfsnaam

EIKEN PODOTHERAPIE DE

Adres

Sem Dresdenstraat 34
3816BZ AMERSFOORT

Telefoon

033-4766266

Website

In onze praktijk behandelen wij mensen met voetklachten en ook die klachten aan het lichaam die veroorzaakt worden doordat de voeten niet goed functioneren. Podotherapie De Eiken” stelt uw voeten centraal. De praktijk heeft een elf meter lange loopruimte om bijvoorbeeld een goede loopanalyse te doen. Gelukkig zijn de stand en afwikkeling van de voeten goed te corrigeren of te sturen. Daarbij wordt onder andere gebruik gemaakt van correctiezolen.

Podotherapie De Eiken beschikt over het cad-cam systeem. Dit systeem maakt met behulp van de computer een soort digitale gipsafdruk op basis waarme wij de corrrectiezolen kunnen maken. Wij maken de zolen zelf, voor een perfecte pasvorm. In onze praktijk behandelen wij mensen met voetklachten en ook die klachten aan het lichaam die veroorzaakt worden doordat de voeten niet goed functioneren. Podotherapie De Eiken” stelt uw voeten centraal. De praktijk heeft een elf meter lange loopruimte om bijvoorbeeld een goede loopanalyse te doen. Gelukkig zijn de stand en afwikkeling van de voeten goed te corrigeren of te sturen. Daarbij wordt onder andere gebruik gemaakt van correctiezolen.

Podotherapie De Eiken beschikt over het cad-cam systeem. Dit systeem maakt met behulp van de computer een soort digitale gipsafdruk op basis

Kaart