zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Arbodienst >> Rotterdam >> Mepros Bedrijfsgezondheidsdienst

MEPROS BEDRIJFSGEZONDHEIDSDIENST

Bedrijfsnaam

MEPROS BEDRIJFSGEZONDHEIDSDIENST

Adres

Weena 290
3012NJ ROTTERDAM

Telefoon

010-2821630

Website

Mepros is een jonge bedrijfsgezondheidsdienst opgericht ten behoeve van de vrije markt voor arbo-dienstverlening. Vanuit ons hoofdkantoor in Rotterdam verzorgen wij ook de regio's Amsterdam, Den Haag, Utrecht, en Breda.

De kenmerken van onze dienstverlening bestaan uit een persoonlijke benadering van onze klanten, een pro-actieve houding bij problematisch verzuim en een genuanceerde visie op het rendement van arbozorg. Mepros streeft ernaar om verzuim zo kort mogelijk te houden en denkt actief mee bij het zoeken naar oplossingen. Mepros is voorstander van regelmatig overleg ter beperking van verzuim, WIA en mogelijke sancties opgelegd door het UWV. Mepros is een jonge bedrijfsgezondheidsdienst opgericht ten behoeve van de vrije markt voor arbo-dienstverlening. Vanuit ons hoofdkantoor in Rotterdam verzorgen wij ook de regio's Amsterdam, Den Haag, Utrecht, en Breda.

De kenmerken van onze dienstverlening bestaan uit een persoonlijke benadering van onze klanten, een pro-actieve houding bij problematisch verzuim en een genuanceerde visie op het rendement van arbozorg. Mepros streeft ernaar om verzuim zo kort mogelijk te houden en denkt actief mee bij het zoeken naar oplossingen. Mepros is voorstander van regelmatig overleg ter beperking van

Kaart