zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Orthopedische Hulpmiddelen >> Drachten >> Orthin Orthopedische Instrumentmakerij

ORTHIN ORTHOPEDISCHE INSTRUMENTMAKERIJ

Bedrijfsnaam

ORTHIN ORTHOPEDISCHE INSTRUMENTMAKERIJ

Adres

Martin Luther Kingsingel 1
9203JC DRACHTEN

Telefoon

0512-584999

Email

info@orthin.nl

Website

Wij hebben ons als Orthopedisch Instrumentenmakerij in de regio ontwikkeld tot een belangrijke leverancier van orthopedische hulpmiddelen. Orthin Orthopedische instrumenten is in 1985 door Evert Bakker opgericht en is sindsdien gegroeid tot een onderneming met twintig medewerkers. Begin 2005 is Orthin overgenomen door de dochter van Evert Bakker. Onder leiding van Helma Bakker zal Orthin zich in de toekomst primair blijven toeleggen op de vervaardiging van hoogwaardige orthopedische instrumenten.

Orthin ontwikkelt voornamelijk op maat gemaakte medische hulpmiddelen. Daarnaast leveren wij confectie. Ook podotherapie wordt steeds meer geentegreerd in het bedrijf en ondersteunt ook een pedicure onze diensten. De instrumentmakers van Orthin zijn goed opgeleide en gemotiveerde vakmensen die zich blijven specialiseren, zodat mensen met een lichamelijke beperking zoveel mogelijk zelfstandig kunnen functioneren. Er wordt met respect omgegaan met de gebruikers en de medewerkers voeren hun taak met grote zorgvuldigheid uit.

De overname van Orthin resulteert in uitbreiding van expertise, zowel op orthopedisch als op podotherapeutisch gebied. De structuur en de procedures van ons werk zijn tot in detail uitgewerkt in de erkenningsregeling. Naast de podotherapeut en pedicure werken wij sinds 1 mei ook samen met een orthopedische schoenmaker. De beste zorg op maat bieden, dat is waar Orthin voor staat, nu en in toekomst. Wij hebben ons als Orthopedisch Instrumentenmakerij in de regio ontwikkeld tot een belangrijke leverancier van orthopedische hulpmiddelen. Orthin Orthopedische instrumenten is in 1985 door Evert Bakker opgericht en is sindsdien gegroeid tot een onderneming met twintig medewerkers. Begin 2005 is Orthin overgenomen door de dochter van Evert Bakker. Onder leiding van Helma Bakker zal Orthin zich in de toekomst primair blijven toeleggen op de vervaardiging van hoogwaardige orthopedische instrumenten.

Orthin ontwikkelt voornamelijk op maat gemaakte medische hulpmiddelen. Daarnaast leveren wij

Kaart