zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Tandtechnisch Laboratorium >> Culemborg >> Hoeksma Dentalart Tandtechniek en Prothetiek

HOEKSMA DENTALART TANDTECHNIEK EN PROTHETIEK

Bedrijfsnaam

HOEKSMA DENTALART TANDTECHNIEK EN PROTHETIEK

Adres

Beesdseweg 3/1
4104AW CULEMBORG

Telefoon

0345-518054

Email

info@hoeksma-dentalart.nl

Website

Hoeksma Dental Art is een modern allround tandtechnisch laboratorium dat gevestigd is in het gezellige Betuwse plaatsje Culemborg. Naast het vervaardigen van alle voorkomende tandtechnische werkstukken in opdracht voor tandartsen zijn wij ook gespecialiseerd in het aanmeten van gebitsprotheses eventueel gecombineerd met implantaten (klikgebit).

Het laboratorium Hoeksma Dental Art is een 'allround' tandtechnisch laboratorium waar ervaren en gediplomeerde tandtechnici alle voorkomende werkstukken vervaardigen. Wij hebben ons vooral gespecialiseerd in implantaat gedragen werkstukken maar ook voor regulier goud-, porselein- en prothesetechniek draaien wij ons hand niet om.

Filosofie Onze filosofie is eigenlijk tweeledig. Graag willen wij een verlengstuk zijn van uw praktijk en hechten daarom ten eerste erg veel waarde aan een goede service en ten tweede aan een constante productkwaliteit. Het woord service is bij ons veelomvattend. Wij denken dan bijvoorbeeld aan advies geven, kleurbepalen en aan de eigen bodedienst die het werk haalt en bezorgt. We leveren verder een eerlijk product met een hoge constante kwaliteit welke de levensduur ten goede komt zodat U en uw patient jarenlang zorgeloos kunnen genieten. Deze constante productkwaliteit wordt verkregen door het hanteren van een protocol, het voeren van toetsingen en het gebruik van gecertificeerde basismaterialen. Hoeksma Dental Art hanteert tevens het Biofunctional Prothese System (BPS) en is in deze gecertificeerd. Hoeksma Dental Art is een modern allround tandtechnisch laboratorium dat gevestigd is in het gezellige Betuwse plaatsje Culemborg. Naast het vervaardigen van alle voorkomende tandtechnische werkstukken in opdracht voor tandartsen zijn wij ook gespecialiseerd in het aanmeten van gebitsprotheses eventueel gecombineerd met implantaten (klikgebit).

Het laboratorium Hoeksma Dental Art is een 'allround' tandtechnisch laboratorium waar ervaren en gediplomeerde tandtechnici alle voorkomende werkstukken vervaardigen. Wij hebben ons vooral gespecialiseerd in implantaat gedragen werkstukken maar ook

Kaart