zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Zorgcentrum >> Delft >> Pieter van Foreest St Zorginstellingen

PIETER VAN FOREEST ST ZORGINSTELLINGEN

Bedrijfsnaam

PIETER VAN FOREEST ST ZORGINSTELLINGEN

Adres

Beukenlaan 2
2612VC DELFT

Telefoon

015-2152800

Website

Stichting Zorginstellingen Pieter van Foreest is een organisatie met meerdere zorginstellingen in Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Westland. U vindt bij ons een breed, flexibel pakket aan diensten voor ouderen op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Onze organisatie bestaat uit zon 23 locaties waaronder zelfstandige wooneenheden, woonzorgcentra, verzorgingshuizen en een verpleeghuis.

U kunt ons ook vinden op diverse servicepunten zoals ontmoetingscentra en wooncomplexen. Daarnaast kunt u zorg aan huis krijgen. Die zorg varieert van alarmering en zorgabonnement tot en met uitgebreide verzorging.

Zorg, hulp en advies bieden, afgestemd op uw situatie. Dat is ons uitgangspunt. Daarbij willen we u helpen om de kwaliteit van leven te behouden. We ondersteunen u, zodat u zo lang mogelijk zelfstandig uw eigen leven kunt leiden op de manier die u wenst. Of u nu op leeftijd bent of wat jonger, we staan u graag met raad en daad terzijde. Stichting Zorginstellingen Pieter van Foreest is een organisatie met meerdere zorginstellingen in Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Westland. U vindt bij ons een breed, flexibel pakket aan diensten voor ouderen op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Onze organisatie bestaat uit zon 23 locaties waaronder zelfstandige wooneenheden, woonzorgcentra, verzorgingshuizen en een verpleeghuis.

U kunt ons ook vinden op diverse servicepunten zoals ontmoetingscentra en wooncomplexen. Daarnaast kunt u zorg aan huis krijgen. Die zorg varieert van alarmering en zorgabonnement tot en met

Kaart