zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Podotherapie >> Harderwijk >> Schonagen Orthopedische Schoentechniek BV

SCHONAGEN ORTHOPEDISCHE SCHOENTECHNIEK BV

Bedrijfsnaam

SCHONAGEN ORTHOPEDISCHE SCHOENTECHNIEK BV

Adres

Wethouder Jansenlaan 214
3844DG HARDERWIJK

Telefoon

0341-426112

Email

info@schonagen.nl

Website

Orthopedische schoenen zijn niet alleen functioneel en comfortabel, maar kunnen er ook heel mooi uitzien! Dat bewijst Schonagen orthopedische schoentechniek uit Harderwijk al ruim vijftien jaar. In nauw overleg met de klant komen onze gediplomeerde schoentechnici tot de beste en mooiste oplossingen voor de meest uiteenlopende voetproblemen. Uitstekende service en een vriendelijke, persoonlijke benadering staan bij ons voorop.

Uw wensen, onze gespecialiseerde vakkennis en de modernste technieken komen hierdoor optimaal samen in een uitstekend product. Van orthopedisch maatwerk tot aanpassingen aan uw eigen schoenen.

Ons jonge team gediplomeerde schoentechnici heeft veel kennis en ervaring op het gebied van de hedendaagse orthopedische schoentechniek. Wij werken nauw samen met specialisten uit het ziekenhuis en scholen ons continu bij. De wetenschap staat immers niet stil en u moet erop kunnen vertrouwen dat u het best mogelijke advies van ons krijgt.

Schonagen orthopedische schoentechniek beschikt over de modernste computertechnologieen. Met behulp van een fijngevoelige scanner kunnen wij het probleem waar u mee kampt met grote precisie in beeld brengen. Ook nemen wij uw wensen gedetailleerd met u door.

Omdat wij over een moderne eigen werkplaats beschikken, is onze levertijd relatief kort. Wij vervaardigen hier een groot aantal orthopedische producten op maat die uw loopcomfort zullen vergoten. Zo maken wij luxe orthopedische schoenen, volledig aangepast aan uw voeten en in het model dat u wenst. Wij werken met soepele en lichte materialen. U kunt kiezen uit een groot assortiment kwaliteitsleer: van modern tot klassiek en in de meest uiteenlopende kleuren en prints. U bepaalt hoe de schoen eruit komt te zien, maar uiteraard zullen wij u daarbij vanuit onze deskundigheid van goed advies voorzien.

Ook produceren wij superlichte individueel vervaardigde voetbedden. Daarnaast brengen wij correcties en andere aanpassingen aan in confectie-, werk- of sportschoenen, zodat u daar prettiger op kunt lopen, werken of mee kunt sporten. Schonagen orthopedische schoentechniek: expert in orthopedisch schoenmaatwerk. Orthopedische schoenen zijn niet alleen functioneel en comfortabel, maar kunnen er ook heel mooi uitzien! Dat bewijst Schonagen orthopedische schoentechniek uit Harderwijk al ruim vijftien jaar. In nauw overleg met de klant komen onze gediplomeerde schoentechnici tot de beste en mooiste oplossingen voor de meest uiteenlopende voetproblemen. Uitstekende service en een vriendelijke, persoonlijke benadering staan bij ons voorop.

Uw wensen, onze gespecialiseerde vakkennis en de modernste technieken komen hierdoor optimaal samen in een uitstekend product. Van orthopedisch maatwerk tot

Kaart