zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Podotherapie >> Udenhout >> Podotherapie Udenhout

PODOTHERAPIE UDENHOUT

Bedrijfsnaam

PODOTHERAPIE UDENHOUT

Adres

Verzonken Kasteel 132
5071KE UDENHOUT

Telefoon

013-5110182

Website

Via deze site kunt u kennismaken met Podotherapie Udenhout, een moderne praktijk waar u terecht kunt voor podotherapeutische zorg bij voetproblemen en problemen aan enkels, knieen, heupen en rug wanneer deze veroorzaakt worden door een afwijkende functie van de voeten. Voor diabetespatienten bestaat de mogelijkheid voor intensieve behandeling van wondjes en drukgerelateerde klachten door middel van ontlastende therapieen.

Voor het aanmeten van steunzolen wordt gebruik gemaakt van moderne 2- en 3D scan apparatuur waarna zolen via een CAD-CAM systeem worden vervaardigd. Door de aanwezige werkplaats kunnen aanpassingen direct voor u worden uitgevoerd. Via deze site kunt u kennismaken met Podotherapie Udenhout, een moderne praktijk waar u terecht kunt voor podotherapeutische zorg bij voetproblemen en problemen aan enkels, knieen, heupen en rug wanneer deze veroorzaakt worden door een afwijkende functie van de voeten. Voor diabetespatienten bestaat de mogelijkheid voor intensieve behandeling van wondjes en drukgerelateerde klachten door middel van ontlastende therapieen.

Voor het aanmeten van steunzolen wordt gebruik gemaakt van moderne 2- en 3D scan apparatuur waarna zolen via een CAD-CAM systeem worden vervaardigd. Door de aanwezige

Kaart