zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Hoorapparaat >> Alkmaar >> Schagen Hoortechnisch Centrum

SCHAGEN HOORTECHNISCH CENTRUM

Bedrijfsnaam

SCHAGEN HOORTECHNISCH CENTRUM

Adres

Willem Buytewechstraat 27
1816GJ ALKMAAR

Telefoon

072-5202731

Website

Vindt u dat mensen vaak onduidelijk praten? Vraagt u vaak aan mensen om te herhalen wat ze gezegd hebben? Hebt u moeite om in een volle kamer een gesprek te volgen? Hebt u moeite om iemand te verstaan die vlakbij u zit of staat? Komt het wel eens voor dat u de telefoon niet hoort overgaan? Zet u het volume van de televisie harder dan anderen? Lijkt het alsof u met het ene oor beter hoort dan met het andere? Vindt u het prettig om op een bijeenkomst, bijvoorbeeld in een kerkdienst, vooraan te zitten? Voelt u zich wel eens gespannen of ongerust bij bijeenkomsten of sociale contacten? Hebt u moeite om een gesprek te volgen tussen mensen bij u in de auto zitten? Zeggen familieleden of vrienden wel eens iets van uw gehoor?

Als u meerdere vragen met 'ja' hebt beantwoord, is het verstandig om een bezoek te brengen aan de KNO-arts. Ongeveer 10% van de mensen waarbij de KNO-arts gehoorverlies constateert, kunnen worden geholpen met een medische behandeling. De meeste andere slechthorenden zijn gebaat bij een hoortoestel. Voor het aanmeten van een hoortoestel zal uw KNO-arts u doorverwijzen naar een audicien.

Zoveel soorten industrie, zoveel soorten lawaai. Nog steeds staan veel mensen bloot aan schadelijk lawaai. Al is het geluidsniveau van machines door aanscherping van de ARBO-wetgeving zoveel mogelijk beperkt, lawaaidoofheid komt nog maar al te vaak voor. Gehoorbescherming bestaat al jaren in vele vormen en biedt in de meeste gevallen voldoende bescherming. De meeste gehoorbeschermers echter sluiten de gebruiker van de buitenwereld af en beiden weinig comfort. NOISEKILLER maakt hier een einde aan en biedt u een zeer comfortabele gehoorbeschermer! Vindt u dat mensen vaak onduidelijk praten? Vraagt u vaak aan mensen om te herhalen wat ze gezegd hebben? Hebt u moeite om in een volle kamer een gesprek te volgen? Hebt u moeite om iemand te verstaan die vlakbij u zit of staat? Komt het wel eens voor dat u de telefoon niet hoort overgaan? Zet u het volume van de televisie harder dan anderen? Lijkt het alsof u met het ene oor beter hoort dan met het andere? Vindt u het prettig om op een bijeenkomst, bijvoorbeeld in een kerkdienst, vooraan te zitten? Voelt u zich wel eens gespannen of ongerust bij bijeenkomsten of sociale contacten?

Kaart