zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Orthopedagoog >> Eindhoven >> Praktijk Orthopedagogiek & Leerproblemen

PRAKTIJK ORTHOPEDAGOGIEK & LEERPROBLEMEN

Bedrijfsnaam

PRAKTIJK ORTHOPEDAGOGIEK & LEERPROBLEMEN

Adres

Hekubastraat 16
5631KJ EINDHOVEN

Telefoon

040-2455546

Email

ireen.th@planet.nl

Website

Welkom bij de PRAKTIJK VOOR LEERPROBLEMEN, SENSITHERAPIE & HEALING van Ireen Thunnissen. Als orthopedagoge en G.Z.-Psychologe heb ik ruime ervaring in het onderzoeken en begeleiden van kinderen en jongeren met dyslexie, dyscalculie en andere leerproblemen. Ik ben mij meer gaan richten op een holistische benadering van kinderen en volwassenen.

Het werken met kinderen doe ik met hart en ziel. Ik ervaar veel vreugde in het contact met de kinderen die bij me komen en zet me ervoor in dat ze zoveel mogelijk in balans komen. Daarbij ga ik uit van een holistische benadering, waarin ik, naast het leren, ook aandacht besteed aan het welbevinden van een kind, zowel fysiek als emotioneel. Welkom bij de PRAKTIJK VOOR LEERPROBLEMEN, SENSITHERAPIE & HEALING van Ireen Thunnissen. Als orthopedagoge en G.Z.-Psychologe heb ik ruime ervaring in het onderzoeken en begeleiden van kinderen en jongeren met dyslexie, dyscalculie en andere leerproblemen. Ik ben mij meer gaan richten op een holistische benadering van kinderen en volwassenen.

Het werken met kinderen doe ik met hart en ziel. Ik ervaar veel vreugde in het contact met de kinderen die bij me komen en zet me ervoor in dat ze zoveel mogelijk in balans komen. Daarbij ga ik uit van een holistische benadering, waarin ik, naast het

Kaart