Stichting Eykenburg in Den haag

Stichting Eykenburg is gevestigd in Den haag en is actief in de sector Thuiszorg. Op deze pagina vindt u meer informatie over Stichting Eykenburg en de actuele contactgegevens.

Stichting Eykenburg

Kruisbessenstraat 12

Den haag

Over Stichting Eykenburg

Stichting Eykenburg heet voluit Stichting tot Huisvesting, Verzorging en Verpleging van Ouderen Eykenburg. De stichting beheert verzorgingshuis Huize Eykenburg, verzorgingshuis het Van Limburg Stirum Huis en de daartoe behorende aanleunwoningen en wijk en dienstencentrum De Kronkel. Stichting Eykenburg biedt huisvesting, zorg-en dienstverlening aan de bewoners van de verzorgings- huizen en van de aanleunwoningen. De Kronkel heeft verschillende dagopvangprojecten. Daarnaast bieden wij diverse diensten aan zelfstandig wonende mensen van 50 jaar en ouder die in de wijken rondom Huize Eykenburg en het Van Limburg Stirum Huis wonen.

Zelfstandigheid en keuzevrijheid van de client vormen het vertrekpunt van waaruit de zorg en dienstverlening wordt georganiseerd zodat de client zijn leven op de door hem gewenste wijze kan leiden. Stichting Eykenburg organiseert deze zorg- en dienstverlening nadrukkelijk in samenwerking met anderen. Stichting Eykenburg richt zich op de beantwoording van hulpvragen die gebaseerd zijn op het proces van ouder worden in de breedste zin van het woord. Hierbij wordt nadrukkelijk de koppeling aan een leeftijdsgrens losgelaten.

Stichting Eykenburg acht het, op grond van haar statuten, haar maatschappelijke taak om op een zinvolle wijze bij te dragen aan de kwaliteit van leven van haar (potentiele) clienten. Zij richt zich dan ook nadrukkelijk op de ontwikkeling van kwalitatief goede en laagdrempelige huisvesting, dienstverlening, begeleiding en zorg op basis van de vragen van de client. Stichting Eykenburg heet voluit Stichting tot Huisvesting, Verzorging en Verpleging van Ouderen Eykenburg. De stichting beheert verzorgingshuis Huize Eykenburg, verzorgingshuis het Van Limburg Stirum Huis en de daartoe behorende aanleunwoningen en wijk en dienstencentrum De Kronkel. Stichting Eykenburg biedt huisvesting, zorg-en dienstverlening aan de bewoners van de verzorgings- huizen en van de aanleunwoningen. De Kronkel heeft verschillende dagopvangprojecten. Daarnaast bieden wij diverse diensten aan zelfstandig wonende mensen van 50 jaar en ouder die in de wijken rondom Huize

Locatie

Bekijk op Google Maps

Stichting Eykenburg

Kruisbessenstraat 12,

Den haag

Zoek naar de beste thuiszorgorganisaties in uw omgeving

Soortgelijke bedrijven