zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Letselschade >> Utrecht >> Sijbrandij De Waard Letselschade Advocaten

SIJBRANDIJ DE WAARD LETSELSCHADE ADVOCATEN

Bedrijfsnaam

SIJBRANDIJ DE WAARD LETSELSCHADE ADVOCATEN

Adres

Maliebaan 123
3581CK UTRECHT

Telefoon

030-7112628

Email

info@sdwadvocaten.nl

Website

Geconfronteerd met letsel na een ongeval op het werk of in het verkeer komt u al snel voor veel vragen te staan. Veel van die vragen zijn juridisch van aard:

- Wie vergoedt mijn schade als ik niet meer kan werken of kosten moet maken ? - Wordt mijn loon volledig doorbetaald? - Heb ik recht op een uitkering van het UWV of van mijn ongevallenverzekering ? - Wat moet ik doen als mijn werkgever dreigt met ontslag of het opschorten van loon ? - Raak ik mijn pensioen kwijt als ik niet meer kan werken ? Voor al dit soort vragen kunt u bij ons terecht voor duidelijke antwoorden en snelle hulp. Sijbrandij De Waard Advocaten is een kantoor van vijf advocaten die zich volledig hebben toegelegd op het juridisch en praktisch bijstaan van personen met letsel na ongeval. Samen zijn wij goed voor meer dan 40 jaar ervaring in het regelen en beoordelen van letselschade. Een eerste beoordeling van wat er moet gebeuren kan door een gesprek. U kunt bellen voor een afspraak met een van onze advocaten. Het eerste gesprek en advies zijn gratis. De naamgevers van het kantoor, Jan de Waard en Rienk Sijbrandij, hebben beiden de opleiding tot specialist doorlopen en zijn lid van de specialistenvereniging van letselschadeadvocaten. Onze clienten hebben steeds een aanspreekpunt en kunnen rekenen op maximale aandacht en optimale zorg. In de meeste gevallen biedt de wet mogelijkheden om de kosten voor rechtsbijstand te verhalen op de aansprakelijke partij. Dat betekent dat een gespecialiseerde advocaat ook voor u betaalbaar is. Verder leert de ervaring dat uw letselschade in de meeste gevallen geregeld kan worden zonder dat daarvoor slepende en ingewikkelde procedures nodig zijn. Bewust is gekozen voor een kantoororganisatie met nauwe samenwerking tussen de advocaten. Uitwisseling van kennis en ervaringen bevordert een optimale kwaliteit. Door een goede samenwerking en werken in teamverband zijn we in staat die ontwikkelingen bij te houden en onze kennisvoorsprong in te zetten. Geconfronteerd met letsel na een ongeval op het werk of in het verkeer komt u al snel voor veel vragen te staan. Veel van die vragen zijn juridisch van aard:

- Wie vergoedt mijn schade als ik niet meer kan werken of kosten moet maken ? - Wordt mijn loon volledig doorbetaald? - Heb ik recht op een uitkering van het UWV of van mijn ongevallenverzekering ? - Wat moet ik doen als mijn werkgever dreigt met ontslag of het opschorten van loon ? - Raak ik mijn pensioen kwijt als ik niet meer kan werken ? Voor al dit soort vragen kunt u bij ons terecht voor duidelijke antwoorden en snelle hulp.

Kaart