zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Gehandicaptenhulpmiddelen >> Goor >> Weersink BV Aanpasbedrijf

WEERSINK BV AANPASBEDRIJF

Bedrijfsnaam

WEERSINK BV AANPASBEDRIJF

Adres

Dammaten 18/4
7472DJ GOOR

Telefoon

053-4323173

Website

Aanpasbedrijf Weersink heeft ruim 20 jaar ervaring in autoaanpassingen voor alle voorkomende situaties.. Er zijn diverseproducten ontwikkeld die meer mogelijkheden bieden dan de gangbare systemen. Het zijn producten die betrekking hebben op aspecten rondom de zitplaats. De belangrijkste activiteiten zijn:

het bouwen van rolstoelbussen voor individuele aanpassingen.

Ons Apollo liftsysteem waarmee men in/uit de auto kan komen.

Ook produceren we voor diverse bustypes de dubbelcabine inbouw sets voor ombouw naar dubbelcabines. Ook hier onderscheiden we ons door extra functionaliteit (standaard verstelbare dubbelcabine bank en geen frame onder de zitplaats) . Aanpasbedrijf Weersink heeft ruim 20 jaar ervaring in autoaanpassingen voor alle voorkomende situaties.. Er zijn diverseproducten ontwikkeld die meer mogelijkheden bieden dan de gangbare systemen. Het zijn producten die betrekking hebben op aspecten rondom de zitplaats. De belangrijkste activiteiten zijn:

het bouwen van rolstoelbussen voor individuele aanpassingen.

Ons Apollo liftsysteem waarmee men in/uit de auto kan komen.

Ook produceren we voor diverse bustypes de dubbelcabine inbouw sets voor ombouw naar dubbelcabines. Ook hier onderscheiden we ons door extra functionaliteit

Kaart