zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Arbodienst >> Houten >> MaetisArdyn

MAETISARDYN

Bedrijfsnaam

MAETISARDYN

Adres

Papiermolen 26
3994DK HOUTEN

Telefoon

030-2123600

Email

info@maetisardyn.nl

Website

Mætis pakt arbo breder en verfrissend aan. Onze dienstverlening is er op gericht om werkgevers zakelijk en werknemers persoonlijk gezonder te maken. Met het adviseren, begeleiden en coachen van opdrachtgevers op het gebied van verzuimmanagement en gezondheidsmanagement is zij een van de grootste aanbieders binnen de arbodienstverlening.

Langdurig verzuim terugdringen? Mætis komt eerder in actie dan wie ook. Resultaatgarantie? Prima. Weinig verzuim? Dan hebben we voor u een basispakket dat alles regelt. Gezondheidsmanagement? Mætis heeft een individueel beweegplan voor fittere werknemers. Wilt u een bedrijfskundig geschoolde bedrijfsarts? Gedetacheerd? Kan allemaal. Maetis adviseert en coacht. Beter worden, dat is waar Mætis voor staat.

Mætis in het kort: Mætis levert eigentijdse middelen om uw medewerkers in het arbeidsproces te houden. Mætis werkt landelijk voor meer dan 50.000 klanten Mætis ontwikkelt continue haar diensten op het gebied van verzuimmanagement en gezondheidsmanagement. Mætis werkt met bedrijfskundig opgeleide artsen. Mætis maakt duidelijke samenwerkingsafspraken op basis van meetbare resultaten. Mætis heeft een opleidingscentrum. De oplossingen op het gebied van verzuimmanagement heeft Mætis modulair opgebouwd en afgestemd op de vangnet- en maatwerkregeling van de Wet arbodiensverlening. Mætis is er voor grote organisaties en kleine organisaties en voor iedere branche. Zij zijn verrast door onze verfrissende aanpak. . Mætis pakt arbo breder en verfrissend aan. Onze dienstverlening is er op gericht om werkgevers zakelijk en werknemers persoonlijk gezonder te maken. Met het adviseren, begeleiden en coachen van opdrachtgevers op het gebied van verzuimmanagement en gezondheidsmanagement is zij een van de grootste aanbieders binnen de arbodienstverlening.

Langdurig verzuim terugdringen? Mætis komt eerder in actie dan wie ook. Resultaatgarantie? Prima. Weinig verzuim? Dan hebben we voor u een basispakket dat alles regelt. Gezondheidsmanagement? Mætis heeft een individueel beweegplan voor fittere werknemers.

Kaart