zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Contactlenzen >> Amsterdam >> Oogheelkundig Medisch Centrum Amsterdam Stichting

OOGHEELKUNDIG MEDISCH CENTRUM AMSTERDAM STICHTING

Bedrijfsnaam

OOGHEELKUNDIG MEDISCH CENTRUM AMSTERDAM STICHTING

Adres

De Lairessestraat 59
1071NT AMSTERDAM

Telefoon

020-6797155

Email

omca@mac..com

Website

De Stichting Oogheelkundig Medisch Centrum Amsterdam is een IMSZ ( Instelling voor Medisch specialistische Zorg ) en ressorteert onder de Wet Toelating Zorginstellingen (WTZi).

Het OMCA is geen prive kliniek, voorziet in reguliere verzekerde oogheelkundige zorg, en verricht geen cosmetische ooglaserbehandelingen (LASIK/LASEK/etc).



Ons centrum is met een team van acht oogartsen een van de grootste zelfstandige behandelcentra in de regio Groot Amsterdam en is zeer modern en uitgebreid ingericht. Wij beschikken over vijf spreekkamers en over een volledig geautomatiseerde patienten administratie met een MediWorks elektronisch patientendossier op een Apple Macintosh netwerk (sinds 1989).



Tevens is de praktijk uitgerust met een uiterst moderne functieafdeling en een twee behandelkamers voor lasercoagulaties en kleine oogheelkundige ingrepen. De Technisch Oogheelkundig Assistenten (TOA's) staan in onze praktijk op hoog niveau. Anders dan in andere centra zijn dit bij ons artsen in opleiding die daarnaast als TOA werkzaam zijn.



Dit betekent dat zij een volledige medische achtergrond hebben in tegenstelling tot 'gewone' TOA's.



Gemiddeld zijn er tien artsen in opleiding aan onze praktijk verbonden die gezamenlijk anderhalve werkweek vullen. De Stichting Oogheelkundig Medisch Centrum Amsterdam is een IMSZ ( Instelling voor Medisch specialistische Zorg ) en ressorteert onder de Wet Toelating Zorginstellingen (WTZi).

Het OMCA is geen prive kliniek, voorziet in reguliere verzekerde oogheelkundige zorg, en verricht geen cosmetische ooglaserbehandelingen (LASIK/LASEK/etc).



Ons centrum is met een team van acht oogartsen een van de grootste zelfstandige behandelcentra in de regio Groot Amsterdam en is zeer modern en uitgebreid ingericht. Wij beschikken over vijf spreekkamers en over een volledig geautomatiseerde patienten

Kaart