zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Fitnesscentum >> Groningen >> Body Support Sport- en Fitnesscentrum

BODY SUPPORT SPORT- EN FITNESSCENTRUM

Bedrijfsnaam

BODY SUPPORT SPORT- EN FITNESSCENTRUM

Adres

Loppersumergang 3
9711ST GRONINGEN

Telefoon

050-3139420

Website

In het hart van de stad Groningen, aan het damsterdiep vind je de plek om in een ongedwongen sfeer lekker te ontspannen.

Sportstudio Body Support staat voor verantwoord in- en ontspannen. Eigenlijk weten we het wel. Er is maar een manier om gezond te blijven: regelmatig bewegen en het liefst onder deskundige begeleiding. Een team van professioneel getrainde instructeurs zal u met raad, maar vooral ook met daad bijstaan. Met concrete programma's voor onder andere sport, gewichtscontrole en gezondheid, maar ook voor rugklachten. En wat dacht u van Tae Bo, BBB en Virtual Spinning? Ook voor vechtsporten kunt u bij ons terecht. In het hart van de stad Groningen, aan het damsterdiep vind je de plek om in een ongedwongen sfeer lekker te ontspannen.

Sportstudio Body Support staat voor verantwoord in- en ontspannen. Eigenlijk weten we het wel. Er is maar een manier om gezond te blijven: regelmatig bewegen en het liefst onder deskundige begeleiding. Een team van professioneel getrainde instructeurs zal u met raad, maar vooral ook met daad bijstaan. Met concrete programma's voor onder andere sport, gewichtscontrole en gezondheid, maar ook voor rugklachten. En wat dacht u van Tae Bo, BBB en Virtual Spinning? Ook voor

Kaart