zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Tandarts >> Heerhugowaard >> Christel de Ridder Mondhygienist

CHRISTEL DE RIDDER MONDHYGIENIST

Bedrijfsnaam

CHRISTEL DE RIDDER MONDHYGIENIST

Adres

Hortensialaan 164
1702KJ HEERHUGOWAARD

Telefoon

072-5712088

Website

Uw gebit is elke dag weer uw persoonlijke visitekaartje. Het is erg prettig om met een stralende lach en een frisse adem voor de dag te komen. Als mondhygienist help ik u graag om uw tandvlees en tanden gezond te houden en een slechte adem te voorkomen. Daarnaast kan ik uw verkleurde tanden tot 9 tinten witter te maken. Hierdoor kunt u altijd en overal met een frisse glimlach verschijnen. Graag ontmoet ik u in mijn praktijk om samen met u een stralend gebit te realiseren.

De praktijk bevindt zich in het oude gedeelte van Heerhugowaard. Hier werk ik samen met 2 tandartsen, een preventieassistente, 2 stoelassistenten en een balie-assistente. Omdat ik een vrijgevestigde mondhygienist ben, kan iedereen door mij behandeld worden. Een verwijzing door uw tandarts is niet noodzakelijk. U kunt rechtstreeks een afspraak maken met de assistente. Behandelingen zijn op afspraak. Binnen 90 minuten een stralende witte lach. Als mondhygienist bied ik u deze mogelijkheid. Ik hanteer hiervoor de Zoom! methode. Deze methode wordt ook gebruikt in het televisie programma Extreme Makeover. Zoom! is een technisch geavanceerd systeem voor het wit maken van tanden. Het is veilig, effectief en geeft heel snel resultaat. In ongeveer 90 minuten worden uw tanden aanzienlijk witter.

De Zoom! behandeling is ideaal voor mensen die direct resultaat willen. Niet dagenlang met bitjes of strips in de mond rondlopen, maar het gemak van Zoom!. Uw gebit is elke dag weer uw persoonlijke visitekaartje. Het is erg prettig om met een stralende lach en een frisse adem voor de dag te komen. Als mondhygienist help ik u graag om uw tandvlees en tanden gezond te houden en een slechte adem te voorkomen. Daarnaast kan ik uw verkleurde tanden tot 9 tinten witter te maken. Hierdoor kunt u altijd en overal met een frisse glimlach verschijnen. Graag ontmoet ik u in mijn praktijk om samen met u een stralend gebit te realiseren.

De praktijk bevindt zich in het oude gedeelte van Heerhugowaard. Hier werk ik samen met 2 tandartsen, een

Kaart