zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Zorgcentrum >> Rotterdam >> Zorggroep Rijnmond

ZORGGROEP RIJNMOND

Bedrijfsnaam

ZORGGROEP RIJNMOND

Adres

Van Moorselplaats 2
3067SH ROTTERDAM

Telefoon

010-2510100

Email

info@zorggroeprijnmond.nl

Website

Zorggroep Rijnmond richt zich op (veelal) ouderen die ondersteuning en zorg nodig hebben, zowel (bij u) thuis als in onze locaties. Wij bieden verzorging, verpleging en behandeling in alle vormen en stemmen ons aanbod zo veel als mogelijk af op uw vragen en wensen. Wij houden vanzelfsprekend rekening met uw mogelijkheden en beperkingen. Wij respecteren uw denk- en leefwereld en helpen u om uw woonomgeving zo veel als mogelijk af te stemmen op wat u gewend bent. Onze visie op zorg- en dienstverlening ontlenen wij aan onze protestants-christelijke levensbeschouwing. Ons motto is 'Zorgdragen voor elkaar'. Wij zien ieder mens als een uniek, door God geschapen, individu. Wij willen goede zorg leveren, ingebed in een relatie gebaseerd op gelijkwaardigheid en wederkerigheid. Wij scheppen een vertrouwde, huiselijke en veilige woonomgeving met een balans tussen wonen, welzijn, zorg en behandeling. Wonen, welzijn en zorg Dagactiviteiten Woont u zelfstandig, maar lukt het niet meer zo goed om de dag op een aangename manier door te brengen? Dan kunt u bij Zorggroep Rijnmond terecht voor dagactiviteiten. Wij bieden gezelligheid, extra hulp, advies en alle therapieen die u nodig heeft.

Wonen en zorg in een verpleeghuis Verhuizen naar een verpleeghuis is een hele stap. Zorggroep Rijnmond doet er alles aan om die noodzakelijke stap zo gemakkelijk en aangenaam mogelijk te maken. Door de persoonlijke manier waarop u zorg ontvangt en door een plezierige, huiselijke sfeer te creeren.

Wonen in een verzorgingshuis Verhuizen naar een verzorgingshuis is niet altijd gemakkelijk. Zorggroep Rijnmond weet dat en doet er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Door onze manier van doen en door een plezierige, huiselijke sfeer te creeren.

Zorg thuis Huishoudelijke verzorging, persoonlijke verzorging, verpleging, ondersteunende begeleiding en behandeling bij u thuis. Onze zorg in uw eigen vertrouwde omgeving. Met het motto Zorgdragen voor elkaar” geeft Zorggroep Rijnmond een kernachtige samenvatting van zijn mens- en zorgvisie. Zorggroep Rijnmond staat in een christelijke traditie van vele decennia. Opgericht door de diaconieen van enkele christelijke kerken. Zorggroep Rijnmond richt zich op (veelal) ouderen die ondersteuning en zorg nodig hebben, zowel (bij u) thuis als in onze locaties. Wij bieden verzorging, verpleging en behandeling in alle vormen en stemmen ons aanbod zo veel als mogelijk af op uw vragen en wensen. Wij houden vanzelfsprekend rekening met uw mogelijkheden en beperkingen. Wij respecteren uw denk- en leefwereld en helpen u om uw woonomgeving zo veel als mogelijk af te stemmen op wat u gewend bent. Onze visie op zorg- en dienstverlening ontlenen wij aan onze protestants-christelijke levensbeschouwing. Ons motto is 'Zorgdragen

Kaart