zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Kraamzorg >> Giessenburg >> Kraambureau Willy Mastenbroek

KRAAMBUREAU WILLY MASTENBROEK

Bedrijfsnaam

KRAAMBUREAU WILLY MASTENBROEK

Adres

Johan de Kreijstraat 35
3381DG GIESSENBURG

Telefoon

0184-654143

Email

info@kraamzorg-mastenbroek.nl

Website

Kraambureau Willy Mastenbroek is in 1990 ontstaan op freelance basis, in 2001 heeft het de officiele status gekregen. Onze klanten bevinden zich niet alleen in ons reguliere werkgebied. Ook daar buiten zijn wij actief in het leveren van kraamzorg. Op verzoek wordt ook kraamzorg in het buitenland verricht tegen speciaal tarief. Binnen ons reguliere werkgebied zijn al onze kraamverzorgsters woonachtig en kunnen binnen korte tijd bij u zijn als u gaat bevallen.

Kraamzorg Mastenbroek is ook gespecialiseerd in bijzondere vormen van kraamzorg. Hierbij moet u denken aan kraamzorg in het buitenland voor bijvoorbeeld tijdelijk in het buitenland gedetacheerde werknemers, kraamzorg op binnenschepen of op andere bijzondere locaties. Gezien onze ervaring kunnen wij u altijd een passende oplossing bieden. Kraambureau Willy Mastenbroek is in 1990 ontstaan op freelance basis, in 2001 heeft het de officiele status gekregen. Onze klanten bevinden zich niet alleen in ons reguliere werkgebied. Ook daar buiten zijn wij actief in het leveren van kraamzorg. Op verzoek wordt ook kraamzorg in het buitenland verricht tegen speciaal tarief. Binnen ons reguliere werkgebied zijn al onze kraamverzorgsters woonachtig en kunnen binnen korte tijd bij u zijn als u gaat bevallen.

Kraamzorg Mastenbroek is ook gespecialiseerd in bijzondere vormen van kraamzorg. Hierbij moet u denken aan kraamzorg in het

Kaart