zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Ziekenhuis >> Rotterdam >> Erasmus MC

ERASMUS MC

Bedrijfsnaam

ERASMUS MC

Adres

's-Gravendijkwal 230
3015CE ROTTERDAM

Telefoon

010-7040704

Website

Het Erasmus MC is het grootste en meest veelzijdige van de acht universitair medische centra van Nederland. Erasmus MC wil haar internationale reputatie verder uitbouwen en in 2013 tot de twintig beste medisch instituten ter wereld behoren. De organisatie bestaat uit ruim vijftig afdelingen. Elke afdeling levert een bijdrage aan de drie kerntaken van het Erasmus MC:



patientenzorg

onderzoek

onderwijs Onze strategische visie Uitmuntende, met toewijding verleende patientenzorg, baanbrekend en grensverleggend medisch wetenschappelijk onderzoek en excellent en hoog gewaardeerd medisch onderwijs. Dat zijn de doelstellingen uit de strategische visie Koers 013. Het Erasmus MC wil zijn internationale reputatie verer uitbouwen en in 2013 tot de twintig beste medische instituten ter wereld behoren. De campagne De Patient Prominent visualiseert deze doelstelling van Koers 013. Deze is ook opgezet om met patienten en medewerkers de dialoog aan te gaan om de zorg- en dienstverlening van het Erasmus MC zo optimaal mogelijk te organiseren. Het Erasmus MC is het grootste en meest veelzijdige van de acht universitair medische centra van Nederland. Erasmus MC wil haar internationale reputatie verder uitbouwen en in 2013 tot de twintig beste medisch instituten ter wereld behoren. De organisatie bestaat uit ruim vijftig afdelingen. Elke afdeling levert een bijdrage aan de drie kerntaken van het Erasmus MC:



patientenzorg

onderzoek

onderwijs Onze strategische visie Uitmuntende, met toewijding verleende patientenzorg, baanbrekend en grensverleggend medisch wetenschappelijk onderzoek en excellent en hoog gewaardeerd

Kaart