zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Zorgcentrum >> Haarlem >> Stichting SHDH

STICHTING SHDH

Bedrijfsnaam

STICHTING SHDH

Adres

Jansstraat 27
2011RT HAARLEM

Telefoon

023-5149500

Website

Kwalitatief hoogstaande en continue zorg voor ouderen: daar gaat het om! Op elke locatie wordt deze zorg op een eigen wijze en in een unieke sfeer verleend. Zo is het Anton Pieck-hofje trendsetter op het gebied van kleinschalig wonen. Een aanpak die ook is ingevoerd in de verpleeghuizen. Naast intramurale zorg levert de SHDH extramurale zorg en psychogeriatrische dagbehandeling - allemaal liefst in een optimale omgeving. Vandaar de nieuwbouw op verschillende locaties.

Wij hebben in onze teams artsen gespecialiseerd in de ouderengeneeskunde, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, dietisten, psychologen en maatschappelijk werkenden en ook geestelijk verzorgers van diverse gezindten. Omdat elk mens anders is betekent uw vraag voor ons het startpunt van onze behandeling of begeleiding en wij werken dan ook altijd vanuit heldere afspraken met u, waarin u de regie heeft. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Behalve onze werkzaamheden in de verpleeg- en verzorgingshuizen van SHDH kunnen al onze behandelaren ook bij u thuis komen. Zo kunnen we nog sneller en in uw eigen omgeving de behandeling geven die u nodig hebt, op het moment dat u dat vraagt. Kwalitatief hoogstaande en continue zorg voor ouderen: daar gaat het om! Op elke locatie wordt deze zorg op een eigen wijze en in een unieke sfeer verleend. Zo is het Anton Pieck-hofje trendsetter op het gebied van kleinschalig wonen. Een aanpak die ook is ingevoerd in de verpleeghuizen. Naast intramurale zorg levert de SHDH extramurale zorg en psychogeriatrische dagbehandeling - allemaal liefst in een optimale omgeving. Vandaar de nieuwbouw op verschillende locaties.

Wij hebben in onze teams artsen gespecialiseerd in de ouderengeneeskunde, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten

Kaart