zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Verloskundige >> Eindhoven >> Verloskundige Praktijk De Boreling

VERLOSKUNDIGE PRAKTIJK DE BORELING

Bedrijfsnaam

VERLOSKUNDIGE PRAKTIJK DE BORELING

Adres

Biesven 1
5645KL EINDHOVEN

Telefoon

040-7676287

Website

Zwanger zijn en bevallen zien wij als normale natuurlijke gebeurtenissen. Wel heel bijzonder en speciaal want het maakt jullie tot vader en moeder. Wij zijn ervan overtuigd dat elke vrouw de kracht en het doorzettingsvermogen heeft om deze periode te voltooien. Ook al denkt u daar zelf misschien anders over, uw lichaam bezit een door de generaties heen geerfde blauwdruk om de klus te klaren. We willen jullie daarom op een zo persoonlijke manier begeleiden dat je vertrouwd bent met je lichaam en je veilig voelt om het bevallingsproces zijn natuurlijke loop te laten nemen en ook als partner het vertrouwen hebt dat je vrouw het kan, op de manier en op de plaats van haar voorkeur. We zien graag dat jullie zelf de regie in handen nemen, waarbij wij vooral zullen begeleiden, steunen en het normale verloop blijven toetsen. Als het nodig is met jullie keuzes maken, op basis van evidence based wetenschap. We bieden u informatie over kinderwens, zwangerschap, bevalling en kraambed. We ontvangen u en uw partner graag in onze praktijk voor persoonlijke begeleiding op maat. Naast deskundigheid en ervaring vinden wij kwaliteit belangrijk. Praktijk de Boreling werkt momenteel met 3 verloskundigen. We werken fulltime in een 3-wekelijks rooster waarbij we spreekuren en dienstdagen afwisselen. Tijdens de spreekuurcontroles proberen we u allemaal ongeveer even vaak te zien. Tijdens uw bevalling en in het kraambed komt de dienstdoende verloskundige. Bent u nog niet zwanger, maar is er wel kinderwens, dan is het verstandig u goed voor te bereiden.

Een aantal problemen in de zwangerschap en later in het leven van een kind hebben hun oorsprong in de aanleg en eerste ontwikkeling van het embryo en de placenta. U kunt dit positief beenvloeden door een gezonde leefstijl en zo de zwangerschapsuitkomst voor uzelf en uw kind verbeteren.

Het gaat hierbij om aspecten als alcoholgebruik, roken, voeding, medicijngebruik, het gebruik van foliumzuur, werkomstandigheden etc. Zwanger zijn en bevallen zien wij als normale natuurlijke gebeurtenissen. Wel heel bijzonder en speciaal want het maakt jullie tot vader en moeder. Wij zijn ervan overtuigd dat elke vrouw de kracht en het doorzettingsvermogen heeft om deze periode te voltooien. Ook al denkt u daar zelf misschien anders over, uw lichaam bezit een door de generaties heen geerfde blauwdruk om de klus te klaren. We willen jullie daarom op een zo persoonlijke manier begeleiden dat je vertrouwd bent met je lichaam en je veilig voelt om het bevallingsproces zijn natuurlijke loop te laten nemen en ook als partner het

Kaart