zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Contactlenzen >> Hillegom >> Eye-Fashion

EYE-FASHION

Bedrijfsnaam

EYE-FASHION

Adres

Meerstraat 12/A
2181BR HILLEGOM

Telefoon

0252-523346

Website

Eye Fashion staat garant voor de volgende service-aspecten: Een gratis oogmeting door gediplomeerde opticiens Vergoeding door uw zorgverzekeraar conform de polisvoorwaarden Wij declareren uw bril of contactlenzen bij uw zorgverzekeraar!

Gratis onderhoud van uw bril Garantie op uw montuur, glazen en contactlenzen (de garantietermijn is afhankelijk van het product) Gratis halfjaarlijkse contactlenscontrole (m.u.v. daglenzen en conventionele systemen) Speciale kortingsacties voor contactlensklanten. Gratis glazen voor kinderen. Speciale kortingsacties voor medewerkers van het LUMC en de Universiteit Leiden. Eye Fashion staat garant voor de volgende service-aspecten: Een gratis oogmeting door gediplomeerde opticiens Vergoeding door uw zorgverzekeraar conform de polisvoorwaarden Wij declareren uw bril of contactlenzen bij uw zorgverzekeraar!

Gratis onderhoud van uw bril Garantie op uw montuur, glazen en contactlenzen (de garantietermijn is afhankelijk van het product) Gratis halfjaarlijkse contactlenscontrole (m.u.v. daglenzen en conventionele systemen) Speciale kortingsacties voor contactlensklanten. Gratis glazen voor kinderen. Speciale kortingsacties voor medewerkers van het

Kaart