zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Tandarts >> Roosendaal >> Tandartspraktijk Videnti Centra voor Mondzorg

TANDARTSPRAKTIJK VIDENTI CENTRA VOOR MONDZORG

Bedrijfsnaam

TANDARTSPRAKTIJK VIDENTI CENTRA VOOR MONDZORG

Adres

Marnixlaan 8
4707HZ ROOSENDAAL

Telefoon

0165-568152

Website

Nieuwe tandheelkundige technieken en materialen maken het mogelijk uw gebit beter te verzorgen en nóg mooier te maken, maar vereisen ook gespecialiseerde tandartsen. Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen en een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patient! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook Voor complete mondzorg, zult u merken, bent u bij Videnti in goede handen. Want bij ons vindt u alle specialisaties onder een dak, van orthodontie tot implantologie.

Een gezond, goed functionerend en mooi gebit. Dat is ons streven. Daar werken we graag samen aan, met u. Want uiteindelijk bent u degene die elke dag in de spiegel kijkt.

Stralende tanden geven zelfvertrouwen. En dat wordt opgemerkt door uw omgeving: u maakt een sterke indruk. Persoonlijke aandacht voor uw wensen is onze drijfveer om tot een verrassend mooi gebit te komen. We doen het samen. U zit niet als patient lijdzaam in de stoel maar beslist mee over de beste aanpak. Dat maakt een bezoek aan Videnti prettiger dan u had durven hopen. Een mooi gebit is vooral een gezond gebit, zo vinden we bij Videnti. Met gezond tandvlees, een frisse adem en een rij fraaie tanden.

Onze tandartsen zijn opgeleid om uw gebit te onderhouden en op te knappen, niet om het te verwijderen. Daarom bekijken we niet alleen wat functioneel is, maar ook technisch verantwoord en mooi. En houden we dat nog eens extra tegen het licht door te sparren met collegas en ons inpandig tandtechnisch laboratorium. Zo weet u zeker dat we het hoognodige doen om tot de beste oplossing voor uw gebit te komen.

Angst voor de tandarts is vaak angst om pijn te voelen. Dan kunnen we u geruststellen: dat is echt niet nodig! Wij zien het als onze uitdaging om zelfs de meest angstige mensen pijnloos te behandelen. Er is dus ook helemaal geen reden om af te zien van een behandeling.

Een goede verdoving helpt gegarandeerd De oorzaak van angst is vaak iets van erg lang geleden. We vinden het belangrijk dat u zich in de stoel op uw gemak voelt, dat bevordert de behandeling. Daarom maken we graag uw angst bespreekbaar. Daarna leggen onze betrokken assistenten u stap voor stap uit hoe we iedere behandeling vrijwel pijnloos kunnen uitvoeren. U hoeft geen pijn te voelen. Nieuwe tandheelkundige technieken en materialen maken het mogelijk uw gebit beter te verzorgen en nóg mooier te maken, maar vereisen ook gespecialiseerde tandartsen. Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen en een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patient! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook Voor complete mondzorg, zult u merken

Kaart