zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Kaneelpakkingen >> Rijssen
Zoek en vind uw zorgaanbieder bij u in de buurt of in een bepaalde regio

SLENDER YOU ILONA

Wippert 4
7216PN, KRING VAN DORTH
Telefoon: 0573-221993
meer info >>
4.8Km

HERBALIFE ERNA MEIJER

Tabaksgaarden 13
7462VK, RIJSSEN
Telefoon: 06-13906065
meer info >>
7.2Km

BEVITAL ANNET STEGINK

Woertmansweg 20
7437PK, BATHMEN
Telefoon: 0570-542558
meer info >>
10.2Km

GEZOND IN DEVENTER

Frieswijkerweg 4/E
7433RB, SCHALKHAAR
Telefoon: 06-42557857
meer info >>
14.9Km

SLENDER YOU COLMSCHATE

Lammersweg 8
7418GB, DEVENTER
Telefoon: 0570-658000
meer info >>
15.7Km


Kaneelpakkingen informatie

Kaneelcrème zorgt, in combinatie met de speciale wikkelmethode (wrapping), voor een betere doorbloeding van de huid en verwijdering van toxische stoffen. Het bestrijdt cellulite en heeft een positief effect op figuurcorrectie. Niet alleen de kwaliteit van de huid wordt hierdoor sterk verbeterd, maar ook de algemene conditie.

Bij de kaneelpakking wordt gebruik gemaakt van aromatische kaneelcrème met kaneelolie en algen (zeewier). De kaneelwrap kan op twee manieren worden toegepast. De bekendste methode is de traditionele manier van wrappen. Na het aanbrengen van de kaneelpakking wordt u in folie gewikkeld. De druk op de weefsels bevordert de afvoer van afval- en gifstoffen. Het wikkelen zelf heeft dus ook een belangrijke functie! De lichaamspakking heeft het beste effect wanneer u 60 minuten ontspannen blijft liggen met de benen iets omhoog. Deze tijd is nodig om de aromatische stoffen in de kaneelcrème hun werk te laten doen.

U kunt de kaneelwrap tevens ondergaan na een behandeling met het Myo-balance systeem. Door een optimale doorbloeding van de huidlagen, wordt gezorgd voor een maximale opname van de crème. Hiermee bereikt u binnen 15 minuten hetzelfde resultaat als met de volledige wikkelmethode. Combineert u de pakking met een infraroodbehandeling, dan is 30 minuten voldoende. Aangezien de crème optimaal in de huid wordt opgenomen, hoeft u na afloop niet te douchen.