zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Huisarts >> Den Haag >> Arts en Zorg

ARTS EN ZORG

Bedrijfsnaam

ARTS EN ZORG

Adres

Jan Hendrikstraat 18
2512GL DEN HAAG

Telefoon

070-3300012

Website

Hoogwaardige zorg en service op maat Als patient staat u centraal bij Arts en Zorg. Onze zorgverleners werken intensief met elkaar samen, zodat u de optimale behandeling krijgt. Precies aansluitend op de klachten. In de Arts en Zorg centra kunt u terecht bij de huisarts, voor fysiotherapie en psychosociale zorg. Ook is er een apotheek en dietist. Alles onder een dak. Grote bereikbaarheid Al onze patienten kunnen terecht voor avondspreekuur tot 22:00 uur op een centrale locatie. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag 8:00 21:00 uur en vrijdag van 8:00 18:00 uur.

Uw eigen huisarts Als patient vindt u het waarschijnlijk prettig steeds dezelfde huisarts te spreken. Daarom heeft u bij Arts en Zorg een vaste huisarts, op een voor u vertrouwde locatie. Mocht deze een keer afwezig zijn, dan kunt u uiteraard naar een van onze andere huisartsen.

Apotheek U kunt bij de apotheek van Arts en Zorg terecht voor genees- en hulpmiddelen op recept, vrij verkrijgbare geneesmiddelen, huidverzorgingsproducten en verbandartikelen. De apotheker geeft u uitgebreide informatie over het gebruik ervan.

Fysiotherapie Met de keuze uit meer dan twintig verschillende soorten fysiotherapie krijgt u bij Arts en Zorg altijd de behandeling die het beste bij u past. Denk aan manuele therapie, kinderfysiotherapie en antroposofische fysiotherapie. U kunt zich inschrijven via www.artsenzorg.nl of bel naar 070 33 000 12.

Locatie Atrium, Haagweg 96 - 98 Locatie Goeverneur, Asstraat 241 Locatie Goudenregenhof, Goudenregenstraat 32 c Locatie Groot Hertoginnelaan, Groot Hertoginnelaan 46 Locatie Jan Hendrik, Jan Hendrikstraat 18 Locatie Loevestein, Loevesteinlaan 355 Locatie Oud Rijswijk, Van Vredenburchplantsoen 1, Rijswijk Hoogwaardige zorg en service op maat Als patient staat u centraal bij Arts en Zorg. Onze zorgverleners werken intensief met elkaar samen, zodat u de optimale behandeling krijgt. Precies aansluitend op de klachten. In de Arts en Zorg centra kunt u terecht bij de huisarts, voor fysiotherapie en psychosociale zorg. Ook is er een apotheek en dietist. Alles onder een dak. Grote bereikbaarheid Al onze patienten kunnen terecht voor avondspreekuur tot 22:00 uur op een centrale locatie. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag 8:00 21:00 uur en vrijdag van 8:00 18:00 uur.

Kaart