zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Maatschappelijk Werk >> Rotterdam >> Maatschappelijke Dienstverlening Alexander

MAATSCHAPPELIJKE DIENSTVERLENING ALEXANDER

Bedrijfsnaam

MAATSCHAPPELIJKE DIENSTVERLENING ALEXANDER

Adres

Marten Meesweg 141
3068AV ROTTERDAM

Telefoon

010-2868100

Email

info@stichtingmda.nl

Website

Wat is VraagWijzer Alexander? Soms is het lastig om tussen de vele instanties, organisaties en diensten uw weg te vinden. VraagWijzer Alexander is een plek waar u met al uw vragen op het gebied van Wonen, Welzijn, Zorg en Inkomensondersteuning terecht kunt.

VraagWijzer Alexander is onderdeel van stichting MDA. SoZaWe-voorzieningen gehandicapten en MEE Rotterdam nemen deel aan VraagWijzer Alexander. Daarnaast hebben wij contacten en afspraken met vele instanties. Hierdoor krijgt u in VraagWijzer snel een juist antwoord op uw vraag. Alle informatie, advies en ondersteuning bij VraagWijzer Alexander zijn onafhankelijk en gratis.

Wat doet VraagWijzer Alexander? Bij VraagWijzer Alexander treft u een consulent die u de weg wijst naar de juiste instelling, de juiste informatie, het juiste formulier, de juiste persoon en de juiste regeling. U kunt uw verhaal kwijt, de consulent ondersteunt u en helpt u verder. Bijvoorbeeld bij:

Woningaanpassingen Alarmering Aangepast vervoer Aanvraag Maaltijdvoorziening Ondersteuning door Vrijwilligers Thuiszorg Bijzondere Bijstand Kwijtscheldingsmogelijkheden

Voor wie is VraagWijzer Alexander? VraagWijzer Alexander is bedoeld voor alle burgers van de deelgemeente Prins Alexander. Wij richten ons in het bijzonder op ouderen en mensen met een functiebeperking.

U kunt voor vele zaken een beroep op ons doen. Bijvoorbeeld als u denkt dat u zorg nodig heeft of als u er financieel niet meer uit komt. Wat is VraagWijzer Alexander? Soms is het lastig om tussen de vele instanties, organisaties en diensten uw weg te vinden. VraagWijzer Alexander is een plek waar u met al uw vragen op het gebied van Wonen, Welzijn, Zorg en Inkomensondersteuning terecht kunt.

VraagWijzer Alexander is onderdeel van stichting MDA. SoZaWe-voorzieningen gehandicapten en MEE Rotterdam nemen deel aan VraagWijzer Alexander. Daarnaast hebben wij contacten en afspraken met vele instanties. Hierdoor krijgt u in VraagWijzer snel een juist antwoord op uw vraag. Alle informatie, advies en ondersteuning bij VraagWijzer

Kaart