zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Fysiotherapie >> Voorburg >> Leeuwenberg Fysio en Manuele Therapie

LEEUWENBERG FYSIO EN MANUELE THERAPIE

Bedrijfsnaam

LEEUWENBERG FYSIO EN MANUELE THERAPIE

Adres

Laan van Middenburg 7
2275CA VOORBURG

Telefoon

070-3864053

Email

fysio.leeuwenberg@planet.nl

Website

Specialisaties: Fysiotherapie Manuele therapie Sportfysiotherapie Fysiotherapie Klachten waarmee patienten bij de fysiotherapeut komen, zijn zeer uiteenlopend:

- pijn - krachtsvermindering - ademhalingsproblemen - zwelling en beperkingen in het bewegen. - De aandoeningen kunnen bijvoorbeeld zijn ontstaan tijdens het sporten, het uitoefenen van werkzaamheden, door veroudering of door een ongeval. Een fysiotherapeut adviseert, begeleidt en behandelt bij stoornissen in houding en/of bewegen. Dat kan zijn bij blessures van spieren, pezen, banden en gewrichten. Ook gevolgen van functiestoornissen aan het zenuwstelsel, bloedvaten, longen, hart en huid kunnen worden behandeld. Specialisaties: Fysiotherapie Manuele therapie Sportfysiotherapie Fysiotherapie Klachten waarmee patienten bij de fysiotherapeut komen, zijn zeer uiteenlopend:

- pijn - krachtsvermindering - ademhalingsproblemen - zwelling en beperkingen in het bewegen. - De aandoeningen kunnen bijvoorbeeld zijn ontstaan tijdens het sporten, het uitoefenen van werkzaamheden, door veroudering of door een ongeval. Een fysiotherapeut adviseert, begeleidt en behandelt bij stoornissen in houding en/of bewegen. Dat kan zijn bij blessures van spieren, pezen, banden en gewrichten. Ook gevolgen van

Kaart