zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Uitvaartverzorging >> Berg en Terblijt >> Uitvaartstudio

UITVAARTSTUDIO

Bedrijfsnaam

UITVAARTSTUDIO

Adres

Slakweg 7
6325BH BERG EN TERBLIJT

Telefoon

043-8523258

Email

info@uitvaartstudio.com

Website

Uw dierbare is overleden. Wat nu? Er is zoveel te doen... Je kunt het beste afscheid nemen wanneer de levenswijze van je dierbare voelbaar en zichtbaar is in de uitvaart. Bij Uitvaartstudio zal Marc Moors u begeleiden om de uitvaart uniek te maken. Denk hierbij aan dingen zoals de kist, locatie, aankleding, drukwerk etc. We helpen u om alle belangrijke dingen op een rij te zetten. Wij zoeken de juiste mensen om uit te voeren wat u bedenkt. Tijdens de plechtigheid zijn wij erbij om te zorgen dat alles loopt zoals vooraf is afgesproken. Als een regisseur: aanwezig maar op de achtergrond.

Wanneer u kiest voor Uitvaartstudio is Marc Moors uw regisseur. Hij is ruim 25 jaar werkzaam in de uitvaartbranche. U kunt gebruik maken van zijn kennis, ervaring en contacten in Nederland en Belgie.

Bel gerust voor al uw vragen. We vragen u vriendelijk voor informatie om contact op te nemen met ons kantoor, op werkdagen tussen 9.00 en 18.00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk altijd. Voor overlijdensmeldingen zijn wij dag en nacht bereikbaar. Uw dierbare is overleden. Wat nu? Er is zoveel te doen... Je kunt het beste afscheid nemen wanneer de levenswijze van je dierbare voelbaar en zichtbaar is in de uitvaart. Bij Uitvaartstudio zal Marc Moors u begeleiden om de uitvaart uniek te maken. Denk hierbij aan dingen zoals de kist, locatie, aankleding, drukwerk etc. We helpen u om alle belangrijke dingen op een rij te zetten. Wij zoeken de juiste mensen om uit te voeren wat u bedenkt. Tijdens de plechtigheid zijn wij erbij om te zorgen dat alles loopt zoals vooraf is afgesproken. Als een regisseur: aanwezig maar op de achtergrond.

Kaart