zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Mediation >> Didam >> Laarberg Notarissen & Scheidingsbemiddelaars

LAARBERG NOTARISSEN & SCHEIDINGSBEMIDDELAARS

Bedrijfsnaam

LAARBERG NOTARISSEN & SCHEIDINGSBEMIDDELAARS

Adres

Marsweg 2
6941BJ DIDAM

Telefoon

0316-221243

Website

De notaris is een onpartijdig en deskundig adviseur op de volgende gebieden: familierecht, onroerend goed, verenigingen en stichtingen, ondernemingsrecht en overige diensten. Via het menu aan de zijkant van deze pagina kunt u hierover lezen. Uiteraard kunt u altijd met uw vragen bij ons kantoor terecht.

Op het kantoor zijn werkzaam twee notarissen, tevens mediators en twee kandidaat-notarissen (waarvan een tevens mediator) en drie notarieel medewerkers. Het notariskantoor levert derhalve nagenoeg alle diensten die u van een notariskantoor verwachten mag op het gebied van de notariele dienstverlening. De notaris is een onpartijdig en deskundig adviseur op de volgende gebieden: familierecht, onroerend goed, verenigingen en stichtingen, ondernemingsrecht en overige diensten. Via het menu aan de zijkant van deze pagina kunt u hierover lezen. Uiteraard kunt u altijd met uw vragen bij ons kantoor terecht.

Op het kantoor zijn werkzaam twee notarissen, tevens mediators en twee kandidaat-notarissen (waarvan een tevens mediator) en drie notarieel medewerkers. Het notariskantoor levert derhalve nagenoeg alle diensten die u van een notariskantoor verwachten mag op het gebied van de

Kaart