zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Fysiotherapie >> Boxtel >> Fysiotherapie De Dommel

FYSIOTHERAPIE DE DOMMEL

Bedrijfsnaam

FYSIOTHERAPIE DE DOMMEL

Adres

Molenpad 7/B
5281JV BOXTEL

Telefoon

0411-624404

Email

fysiotherapiededommel@fysiotherapiededommel.nl

Website

Fysiotherapie De Dommel draagt graag een steentje bij aan uw gezondheid. Wij vinden het belangrijk dat u zich als een vis in het water voelt. Dat u (weer) vrij kunt bewegen: thuis, op het werk, in uw vrije tijd en tijdens het sporten. Wij ondersteunen u op een persoonlijke manier. Samen werken we aan een ontspannen herstel en aan de verbetering van uw lichaamsbeweging en -beheersing.

Meer dan behandelen Wij kunnen een hoop voor u doen, maar zonder uw actieve inzet kan een behandeling niet slagen. Daarom gaan we samen aan het werk. Wij bieden u hulp, therapie en training. En met veel persoonlijke aandacht dragen wij bij aan een effectief en ontspannen herstel. Maar we doen meer dan behandelen alleen. Onze fysiotherapeuten geven u ook advies. Zo wordt u zich nog beter bewust van uw bewegingsvrijheid. We besteden onder meer aandacht aan een gezonde levensstijl. En we leren u omgaan met uw klachten, zodat ze later voorkomen kunnen worden of beter beheersbaar blijven. Fysiotherapie De Dommel draagt graag een steentje bij aan uw gezondheid. Wij vinden het belangrijk dat u zich als een vis in het water voelt. Dat u (weer) vrij kunt bewegen: thuis, op het werk, in uw vrije tijd en tijdens het sporten. Wij ondersteunen u op een persoonlijke manier. Samen werken we aan een ontspannen herstel en aan de verbetering van uw lichaamsbeweging en -beheersing.

Meer dan behandelen Wij kunnen een hoop voor u doen, maar zonder uw actieve inzet kan een behandeling niet slagen. Daarom gaan we samen aan het werk. Wij bieden u hulp, therapie en training. En met veel

Kaart