zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Verloskundige >> Dordrecht >> Vivian Verloskundigenpraktijk

VIVIAN VERLOSKUNDIGENPRAKTIJK

Bedrijfsnaam

VIVIAN VERLOSKUNDIGENPRAKTIJK

Adres

Maaskant-Erf 18
3315KK DORDRECHT

Telefoon

078-6165538

Email

contact@vpvivian.nl

Website

Zorg, aandacht, tijd, maar vooral veel liefde voor het vak zijn essentiele zaken die je van je verloskundige mag verwachten als je zwanger bent of zwanger wil worden.

Wij werken in verloskundigenpraktijk 'Vivian' met twee verloskundigen, Vivian Robben en Ivonne Haaksema en worden daarbij ondersteund door onze praktijkassistente Coraline Euser. Wij zijn met de praktijk gevestigd op verschillende locaties in Dordrecht en hebben zowel overdag als s avonds spreekuren (Zie spreekurenoverzicht). Preconceptiezorg (Zorg voordat je zwanger bent) Wil je graag zwanger worden en heb je behoefte aan een gesprek voordat je zwanger wordt dan nodigen we je uit om een afspraak te maken voor het pre-conceptie spreekuur. Wij geven je dan adviezen en tips en beantwoorden de vragen die jij en je partner hebben over zwangerschap en geboorte. Zwangerschap en geboorte Zwangerschap en geboorte zijn bijzondere gebeurtenissen in je leven. Voor ons blijft het bijzonder dat wij de ondersteuning mogen bieden die je op dat moment nodig hebt. Door een persoonlijke en individuele benadering willen wij ervoor zorgen dat je je thuis voelt bij ons in de praktijk. Wij beantwoorden graag al je vragen en staan open voor de ideeen en wensen die je hebt omtrent je bevalling. Ook staan wij open voor andere baringshoudingen zoals o.a. de onder waterbevalling.

Kraambed

De eerste acht dagen na je bevalling komen wij nog regelmatig bij je langs,we kijken of alles goed gaat met jou en je baby, doen de hielprik, begeleiden je bij de borstvoeding en verwijderen zo nodig je hechtingen. Ook als je onder behandeling bent van de gynaecoloog in het ziekenhuis, kun je bij ons terecht om je kraambed te laten verzorgen.

Spreekurenoverzicht: Maandag Sterrenburg Plutolaan 2 19.00 - 22.00 uur Dinsdag Centrum Oranjepark 9 13.00 - 16.00 uur Stadspolders Dudok-erf 6 19.00 - 22.00 uur Woensdag Crabbehof Slotemaker de Bruenestraat 33 09.30 - 12.00 uur Zorg, aandacht, tijd, maar vooral veel liefde voor het vak zijn essentiele zaken die je van je verloskundige mag verwachten als je zwanger bent of zwanger wil worden.

Wij werken in verloskundigenpraktijk 'Vivian' met twee verloskundigen, Vivian Robben en Ivonne Haaksema en worden daarbij ondersteund door onze praktijkassistente Coraline Euser. Wij zijn met de praktijk gevestigd op verschillende locaties in Dordrecht en hebben zowel overdag als s avonds spreekuren (Zie spreekurenoverzicht). Preconceptiezorg (Zorg voordat je zwanger bent) Wil je graag zwanger worden en heb je behoefte aan

Kaart