zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Orthopedische Hulpmiddelen >> Amersfoort >> Orthopedie Techniek BV Eemland

ORTHOPEDIE TECHNIEK BV EEMLAND

Bedrijfsnaam

ORTHOPEDIE TECHNIEK BV EEMLAND

Adres

Leusderweg 250
3817KH AMERSFOORT

Telefoon

033-4570045

Website

Eemland Orthopedie Techniek, is een erkend orthopedische instrumentmakerij met veertien vakkundige medewerkers. Wij onderscheiden ons door op vriendelijke wijze, met goed vakmanschap en een sterke persoonlijke betrokkenheid, hulpmiddelen te verstrekken welke door alle betrokken partijen als optimaal worden ervaren.

Eemland Orthopedie beschouwt zich niet alleen als een leverancier van hulpmiddelen maar wil ook adviseren bij de vraag of een hulpmiddel geendiceerd is en zo ja welk hulpmiddel optimaal is. Hierbij geldt voor ons als uitgangspunt dat het hulpmiddel een functie moet vervullen en zodoende een meerwaarde heeft voor de gebruiker. Wij leveren bij voorkeur op voorschrift van een arts of medisch specialist. Eemland Orthopedie Techniek, is een erkend orthopedische instrumentmakerij met veertien vakkundige medewerkers. Wij onderscheiden ons door op vriendelijke wijze, met goed vakmanschap en een sterke persoonlijke betrokkenheid, hulpmiddelen te verstrekken welke door alle betrokken partijen als optimaal worden ervaren.

Eemland Orthopedie beschouwt zich niet alleen als een leverancier van hulpmiddelen maar wil ook adviseren bij de vraag of een hulpmiddel geendiceerd is en zo ja welk hulpmiddel optimaal is. Hierbij geldt voor ons als uitgangspunt dat het hulpmiddel een functie moet vervullen

Kaart