zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Homeopathie >> Oegstgeest >> Roelants-Grobben Praktijk voor Homeopathie

ROELANTS-GROBBEN PRAKTIJK VOOR HOMEOPATHIE

Bedrijfsnaam

ROELANTS-GROBBEN PRAKTIJK VOOR HOMEOPATHIE

Adres

Oranjelaan 23
2341CB OEGSTGEEST

Telefoon

071-5156275

Email

homeopathie@hetnet.nl

Website

Wat fijn dat U geïnteresseerd bent in de mogelijkheden die homeopathie kan bieden. In een snel tempo maken meer en meer mensen kennis met de resultaten en mogelijkheden van de klassieke homeopathie en groeit zijn populariteit. Dagelijks heb ik het voorrecht mensen bij hun problemen en klachten te helpen.

Het is een krachtige en mooie geneeswijze die uitstekend samengaat met een reguliere behandeling. Vele klachten zijn te behandelen omdat de homeopathie het eigen lichaam aanzet tot reageren. Hierdoor zijn ook klachten als het structureel te moe voelen, depressie, allergie, omgaan met verdriet, stress, angsten of hormonale klachten goed te behandelen. Ook werk ik erg veel met kinderen waarbij snel te merken is dat ze beter in hun vel komen te zitten. Denk bijvoorbeeld aan onrust bij kinderen, concentratie problemen, ADHD, onzekerheid , leer- en/of gedragsproblemen, allergieën of weerstandsproblemen.

Het is belangrijk de tijd uit te trekken om goed te kunnen luisteren en begrijpen wat er precies aan de hand is en te bepalen welk middel daarbij past. Hierdoor zullen de consulten vaak zeker een uur in beslag nemen. In deze uitgebreide gesprekken is het vaak heel mooi om te zien wat er onderliggend speelt: wat maakt dat er een verstoring is ontstaan. Door duidelijkheid en inzicht in patronen kunnen grote veranderingen ontstaan. Naast de werking van de homeopatische middelen, zijn de gesprekken zonodig ook coachingsgericht.

In de praktijk zijn resultaten al snel merkbaar. Het komt regelmatig voor dat een enkel consult al voldoende blijkt te zijn. Het is fijn om te weten dat tegenwoordig bijna alle zorgverzekeraars de consulten geheel of gedeeltelijk vergoeden, deze vergoeding vindt plaats zonder het eigen risico aan te spreken.

Kaart