zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Huisarts >> Deventer >> HUISARTSENPOST SALLAND

HUISARTSENPOST SALLAND

Bedrijfsnaam

HUISARTSENPOST SALLAND

Adres

Nico Bolkesteinlaan 75
7416SE DEVENTER

Telefoon

0570-501777

Website

De Centrale Huisartsenpost Salland verzorgt de spoedeisende huisartsenzorg (dit is zorg die niet kan wachten tot de volgende werkdag van uw eigen huisarts of diens waarnemer) tijdens de avonden, nachten, weekenden en tijdens feestdagen in de regio: Bathmen, Broekland, Colmschate, Deventer, Diepenveen, Epse, Gorssel, Haarle, Heeten, Holten, Luttenberg, Marienheem, Markelo, Nieuw Heeten, Olst, Raalte, Schalkhaar, Terwolde, Twello, Wesepe en Wilp.

De huisartsenpost werkt samen met de Spoedeisende Hulp van het Deventer Ziekenhuis in de gezamenlijke Spoedpost Deventer. Wanneer u belt voor een spoedgeval krijgt u een speciaal voor dit werk opgeleide doktersassistente aan de telefoon.

Aan de hand van een vast stramien van vragen beoordelen zij de klachten van de patient. De doktersassistente geeft zelf een advies over hoe te handelen. De doktersassistente verbindt door met de dokter. De doktersassistente maakt een afspraak voor een bezoek. Belt de rijdende dokter of ambulance De Centrale Huisartsenpost Salland verzorgt de spoedeisende huisartsenzorg (dit is zorg die niet kan wachten tot de volgende werkdag van uw eigen huisarts of diens waarnemer) tijdens de avonden, nachten, weekenden en tijdens feestdagen in de regio: Bathmen, Broekland, Colmschate, Deventer, Diepenveen, Epse, Gorssel, Haarle, Heeten, Holten, Luttenberg, Marienheem, Markelo, Nieuw Heeten, Olst, Raalte, Schalkhaar, Terwolde, Twello, Wesepe en Wilp.

De huisartsenpost werkt samen met de Spoedeisende Hulp van het Deventer Ziekenhuis in de gezamenlijke Spoedpost Deventer. Wanneer u belt voor een

Kaart