zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Fysiotherapie >> Zwolle >> Fysiotherapie ROmer

FYSIOTHERAPIE ROMER

Bedrijfsnaam

FYSIOTHERAPIE ROMER

Adres

Biesbosch 1
8032VA ZWOLLE

Telefoon

038-4532022

Website

Fysiotherapie Römer is een fysiotherapiepraktijk met drie vestigingen in Zwolle. Hier zijn deskundige fysiotherapeuten werkzaam, die u kunnen helpen zoeken naar een oplossing voor uw probleem. Zij staan allen ingeschreven in het BIG-kwaliteitsregister van het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie), een waarborg voor goede kwaliteit.

Bij fysiotherapie Römer zijn we gespecialiseerd in: - bekkenbodemtherapie - beweegprogramma's - kinderfysiotherapie - manuele therapie - oedeemfysiotherapie - sportfysiotherapie - duizeligheidsklachten - echografie Daarnaast bieden we kinesis aan, dit is een nieuwe vorm van trainen en bewegen. De oefeningen en bewegingen die je met deze trainingswand kunt maken, zorgen niet alleen voor de verbetering van coördinatie van spiergroepen, maar vooral voor de integratie van stabiliteit en lenigheid. Fysiotherapie Römer is een fysiotherapiepraktijk met drie vestigingen in Zwolle. Hier zijn deskundige fysiotherapeuten werkzaam, die u kunnen helpen zoeken naar een oplossing voor uw probleem. Zij staan allen ingeschreven in het BIG-kwaliteitsregister van het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie), een waarborg voor goede kwaliteit.

Bij fysiotherapie Römer zijn we gespecialiseerd in: - bekkenbodemtherapie - beweegprogramma's - kinderfysiotherapie - manuele therapie - oedeemfysiotherapie - sportfysiotherapie - duizeligheidsklachten - echografie Daarnaast bieden we

Kaart