zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Fysiotherapie >> Nijmegen >> Fysiotherapie Neerbosch-Oost en Houtlaan

FYSIOTHERAPIE NEERBOSCH-OOST EN HOUTLAAN

Bedrijfsnaam

FYSIOTHERAPIE NEERBOSCH-OOST EN HOUTLAAN

Adres

O.C. Huismanstraat 27
6544ZS NIJMEGEN

Telefoon

024-3775106

Website

Fysiotherapeuten Rutger Heijmen, Rene Rossen, Yvonne Lachnit en Michiel Coenen helpen u op weg met een doelgerichte Manuele & op Balans gerichte therapie. Als we ons mentaal/geestelijk, niet goed voelen zal zich dat tevens uiten in lichamelijke klachten, zo ook andersom! Fysiotherapie zal via het lichamelijke probleem, proberen de cirkel te doorbreken en zal het mentale/geestelijke aspect bespreken of adviseren met een doorverwijzing naar een deskundige discipline.

In onze praktijk streven wij naar een juiste balans/evenwicht tussen lichaam en geest, spanning en ontspanning, stijfheid en soepelheid... een evenwichtige mobiliteit! Fysiotherapeuten Rutger Heijmen, Rene Rossen, Yvonne Lachnit en Michiel Coenen helpen u op weg met een doelgerichte Manuele & op Balans gerichte therapie. Als we ons mentaal/geestelijk, niet goed voelen zal zich dat tevens uiten in lichamelijke klachten, zo ook andersom! Fysiotherapie zal via het lichamelijke probleem, proberen de cirkel te doorbreken en zal het mentale/geestelijke aspect bespreken of adviseren met een doorverwijzing naar een deskundige discipline.

In onze praktijk streven wij naar een juiste balans/evenwicht tussen lichaam en geest, spanning en ontspanning, stijfheid en

Kaart