zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Mondhygienist >> Voorburg >> Mond en Balans

MOND EN BALANS

Bedrijfsnaam

MOND EN BALANS

Adres

Bruijnings Ingenhoeslaan 186
2273KV VOORBURG

Telefoon

06-24913650

Email

info@mondenbalans.nl

Website

Bij Mond en Balans kunt u terecht voor een goede verzorging van uw gebit en wordt u behandeld door een ervaren mondhygiënist. Naast behandelingen staat ook preventie van gebitsproblemen hoog in het vaandel. Adviezen worden gegeven aan iedereen vanaf 0 jaar.

Ik vind het belangrijk om met u te streven naar een gezonde mond. Een gezonde mond is ontstekingsvrij, er ontstaan geen gaatjes en er zijn geen andere klachten. Daarmee werkt u ook aan verbetering van uw eigen algemene gezondheid. Verder vind ik het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt in de praktijk en een goede kwaliteit van zorg krijgt.

Naast een goede mondhygiënebehandeling kunt u ook terecht voor een apart natuurgeneeskundig consult. Met behulp van bio-energetische tandheelkunde kunnen de relaties tussen uw gebit en uw lichaam worden onderzocht. Deze consulten/behandelingen zijn bedoeld om de natuurlijke processen in uw lichaam en dus ook in de mond zo soepel mogelijk te laten verlopen. Een gezond lichaam kan harmonieus reageren op zijn omgeving(sfactoren). Dat geeft de basis van een goede gezondheid. Orthomoleculaire voedingsadviezen, Bach bloesem remedies en ooracupunctuur zijn mogelijk een onderdeel van deze aanvullende behandelwijze.

Deze consulten kunnen aanvullend zijn op behandelingen van uw eigen mondhygienist.

Kaart