zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Mediation >> Nijmegen >> Voermans Mediation Coaching & Training

VOERMANS MEDIATION COACHING & TRAINING

Bedrijfsnaam

VOERMANS MEDIATION COACHING & TRAINING

Adres

St. Canisiussingel 32
6511TJ NIJMEGEN

Telefoon

024-3882814

Website

Voermans Mediation, Coaching & Training, opgericht in 2001, is het bureau van Nel Voermans. Als gecertificeerd mediator, coach en trainer heb ik inmiddels zeer ruime ervaring. Bij Voermans Mediation, Coaching & Training heeft u te maken met weinig organisatorische rompslomp, korte lijnen, een praktische aanpak en alle aandacht voor een zorgvuldige uitvoering. Heeft u te maken met een arbeidsconflict, een zakelijk geschil of familieproblemen? Een onafhankelijke bemiddelaar, de mediator, kan u helpen. Mediation is een snelle en eenvoudige oplossing met relatief lage kosten. Een juridische procedure kunt u op deze manier voorkomen.Wanneer is mediation geschikt? Bij het oplossen van een probleem of conflict is mediation geschikt:

Wanneer u in de toekomst met een andere partij te maken heeft en bereid bent om samen tot een oplossing te komen.

Wanneer u een samenwerking op een bevredigende manier wilt beeindigen. Zowel zakelijke als particuliere conflicten zijn geschikt voor mediation. Het is belangrijk dat beide partijen het conflict op willen lossen, ondanks de problemen of moeizame communicatie met elkaar. U kunt Voermans Coaching inschakelen voor individuele coaching of intervisie.Wanneer kan ik Voermans Coaching inschakelen? U kunt Voermans Coaching onder andere inschakelen bij: Competentieontwikkeling Ondersteuning bij een nieuwe functie Loopbaanvragen Behoefte aan reflectie op het eigen functioneren Stress- en burn-out klachten Voermans Training ontwerpt en begeleid trainingen en opleidingsprogrammas op maat, aangepast aan uw wensen en situatie. Als trainer heb ik veel ervaring in het begeleiden en adviseren bij veranderingstrajecten, samenwerkingsvragen en loopbaanontwikkeling in verschillende organisaties. Wanneer kan ik Voermans Training inschakelen? U kunt Voermans Training onder andere inschakelen bij:

Het trainen van mediationvaardigheden De ontwikkeling van communicatievaardigheden Het leren effectief samen te werken Voermans Mediation, Coaching & Training, opgericht in 2001, is het bureau van Nel Voermans. Als gecertificeerd mediator, coach en trainer heb ik inmiddels zeer ruime ervaring. Bij Voermans Mediation, Coaching & Training heeft u te maken met weinig organisatorische rompslomp, korte lijnen, een praktische aanpak en alle aandacht voor een zorgvuldige uitvoering. Heeft u te maken met een arbeidsconflict, een zakelijk geschil of familieproblemen? Een onafhankelijke bemiddelaar, de mediator, kan u helpen. Mediation is een snelle en eenvoudige oplossing met relatief lage kosten. Een juridische

Kaart