zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Fysiotherapie >> Enkhuizen >> Fysiocentrum Enkhuizen / Hoogkarspel

FYSIOCENTRUM ENKHUIZEN / HOOGKARSPEL

Bedrijfsnaam

FYSIOCENTRUM ENKHUIZEN / HOOGKARSPEL

Adres

Torenstraat 1
1601HH ENKHUIZEN

Telefoon

0228-319157

Website

Lopen, staan, springen, bukken, het zijn vaak volkomen vanzelfsprekende bewegingen. Dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is beseft u pas als u ergens last van krijgt. Degene die daar alles van af weet is de fysiotherapeut, de deskundige van ons dagelijks bewegen. Bij de fysiotherapeut kunt u terecht voor de behandeling van klachten, maar ook om ergere klachten te voorkomen.

Bij de fysiotherapeut kunt u terecht voor de behandeling van klachten, maar ook om ergere klachten te voorkomen. Omdat steeds meer mensen zelf hun weg zoeken in de gezondheidszorg is er behoefte aan informatie over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van de fysiotherapie.

De fysiotherapie heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkeld. Dit uit zich in verschillende specialisaties en behandelvormen. Lopen, staan, springen, bukken, het zijn vaak volkomen vanzelfsprekende bewegingen. Dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is beseft u pas als u ergens last van krijgt. Degene die daar alles van af weet is de fysiotherapeut, de deskundige van ons dagelijks bewegen. Bij de fysiotherapeut kunt u terecht voor de behandeling van klachten, maar ook om ergere klachten te voorkomen.

Bij de fysiotherapeut kunt u terecht voor de behandeling van klachten, maar ook om ergere klachten te voorkomen. Omdat steeds meer mensen zelf hun weg zoeken in de gezondheidszorg is er behoefte aan informatie over de

Kaart