zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Maaltijdbezorging >> Enschede >> Oma's Keuken

OMA'S KEUKEN

Bedrijfsnaam

OMA'S KEUKEN

Adres

Kalimantanstraat 50-4
7512HM ENSCHEDE

Telefoon

06-33351588

Email

info@omaskeuken.com

Website

Oma's keuken biedt u een dagelijkse keuze uit (di)verse maaltijden die zowel warm als koud worden geleverd.

Vers & Gezond
Bij Oma's Keuken staat versheid van de producten en de gezondheid van de klant voorop. Zo kunnen wij bijvoorbeeld rekening houden met eventuele allergiën of dieetwensen om zo in samenspraak met u de maaltijden samen te stellen.

Doordat wij werken met zo min mogelijk toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen garanderen wij u zo een gezonde en voedzame maaltijd.

Ook bedrijven kunnen wij van dienst zijn in de vorm van een daghap. Deze kunnen voor 13.00 uur besteld dezelfde dag nog geleverd worden!

Daghap
Ideaal in het geval van overwerken, biedt Oma’s Keuken u elke dag een keuze uit 3 verschillende daghappen vanaf € 6,50 en bezorgt deze op een door u gewenst tijdstip. Een actueel overzicht van de keuze mogelijkheden vindt u op onze website onder het kopje menukaart. De daghappen zijn ook online te bestellen.

Maaltijdservice
Uiteraard wilt u ook graag dagelijks een lekkere en voedzame maaltijd. Misschien is dit voor u helaas door permanente omstandigheden of een tijdelijk ongemak niet mogelijk of u wilt gewoon eens lekker verwend worden. Oma’s Keuken biedt de oplossing!!

U kunt naar keuze dagelijks worden voorzien van een verse bereide maaltijd aan huis. Maak dan gebruik van onze menukaart. Deze brengen wij graag bij u langs of download hem via onze website. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van onze online bestel mogelijkheden.

Kaart