zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Tandarts >> Waalre >> Centrum Mondzorg Waalre Tandheelkunde & Implantologie

CENTRUM MONDZORG WAALRE TANDHEELKUNDE & IMPLANTOLOGIE

Bedrijfsnaam

CENTRUM MONDZORG WAALRE TANDHEELKUNDE & IMPLANTOLOGIE

Adres

Van Dijklaan 9
5581WG WAALRE

Telefoon

040-2222211

Website

Een goed gebit begint niet bij de tandarts, maar bij uzelf. Een goede verzorging van het gebit zorgt voor een stralende glimlach en dat u kunt genieten van het leven. Bij een team van ervaren tandartsen kunt u terecht voor alle disciplines van de tandheelkunde.

Preventieve tandheelkunde Onder preventieve tandheelkunde verstaan we het voorkomen van caries (gaatjes), gingivitis of parodontitis (tandvleesontstekingen). Het voorkomen hiervan begint niet bij de tandarts, maar bij uzelf. Door uw gebit goed te onderhouden, legt u zelf de basis voor het behouden van uw gebit. Uw tandarts besteedt veel aandacht aan preventieve tandheelkunde, zodat de conditie van het gebit in een uitstekende staat wordt gehouden. Uiteindelijk wil iedereen een mooi gebit behouden.

Kinderen en de tandarts Periodieke controle Tijdens de periodieke controle bekijkt de tandarts de volgende punten:

Caries (gaatjes) Het consumeren van te veel zoete en/of zure etenswaren en dranken zijn schadelijk voor het glazuur van de tanden, waardoor caries kan ontstaan. Ook een slechte mondhygiene vergroot de kans op het krijgen van gaatjes aanzienlijk. Wanneer tandweefsel door caries is aangetast, is het nodig het aangetaste weefsel te verwijderen en het gaatje te vullen. Ontsteking tandwortel De belangrijkste oorzaak van een ontsteking aan de wortel is slechte mondhygiene. Een andere oorzaak is tandbederf. Bij een abces aan de wortelpunt wordt een wortelkanaalbehandeling uitgevoerd. Bij complexe ontstekingen beschikken wij over een endodontoloog die hierin gespecialiseerd is.

Wortelkanaalbehandeling Mondhygiene Wanneer de mondhygiene van uw gebit niet optimaal is, wordt u door uw tandarts verwezen naar een van onze mondhygienisten of preventieassistenten. De mondhygienist of preventieassistent zal uw gebit reinigen om zodoende problemen aan het tandvlees te kunnen voorkomen. Mondhygiene Esthetiek en functionaliteit Bent u ontvreden met een scheve tand? Wij kunnen u helpen! Een goed gebit begint niet bij de tandarts, maar bij uzelf. Een goede verzorging van het gebit zorgt voor een stralende glimlach en dat u kunt genieten van het leven. Bij een team van ervaren tandartsen kunt u terecht voor alle disciplines van de tandheelkunde.

Preventieve tandheelkunde Onder preventieve tandheelkunde verstaan we het voorkomen van caries (gaatjes), gingivitis of parodontitis (tandvleesontstekingen). Het voorkomen hiervan begint niet bij de tandarts, maar bij uzelf. Door uw gebit goed te onderhouden, legt u zelf de basis voor het behouden van uw gebit. Uw tandarts besteedt

Kaart