zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Opvangcentrum >> Oss >> Verdihuis Opvangcentrum

VERDIHUIS OPVANGCENTRUM

Bedrijfsnaam

VERDIHUIS OPVANGCENTRUM

Adres

Kardinaal de Jongstraat 17
5348BG OSS

Telefoon

0412-636251

Website

De belangrijkste taak van de instelling is het bieden van een vangnet voor personen die op een andere manier (tijdelijk) niet meer kunnen voorzien in eigen huisvesting of niet meer in de eigen woonomgeving kunnen verblijven. Hiervoor is onderdak beschikbaar. Het gaat dan in eerste instantie om een zgn. bed-bad-brood”-aanbod.

Stichting Maatschappelijke Opvang Verdihuis richt zich op personen en gezinnen die zich tijdelijk niet kunnen handhaven in de eigen woonomgeving. De Stichting houdt zich bezig met zowel (crisis)opvang, allerlei vormen van woonbegeleiding en met preventieve activiteiten. Het Verdihuis kent drie pijlers, te weten: Opvang Herstel & Nazorg Preventie & Projecten De belangrijkste taak van de instelling is het bieden van een vangnet voor personen die op een andere manier (tijdelijk) niet meer kunnen voorzien in eigen huisvesting of niet meer in de eigen woonomgeving kunnen verblijven. Hiervoor is onderdak beschikbaar. Het gaat dan in eerste instantie om een zgn. bed-bad-brood”-aanbod.

Stichting Maatschappelijke Opvang Verdihuis richt zich op personen en gezinnen die zich tijdelijk niet kunnen handhaven in de eigen woonomgeving. De Stichting houdt zich bezig met zowel (crisis)opvang, allerlei vormen van woonbegeleiding en met preventieve

Kaart